in ,

Ce trebuie să faci înainte de culcare pentru a-ți păstra frumusețea

Tenul tău este lipsit de netezime și luminozitate mai mult ca niciodată iar cearcănele sunt foarte evidente dimineața? Poți să remediezi aceste probleme dacă seara, înainte de somn, vei urma câțiva pași simpli:

Mulți specialiști sunt de părere că, pentru un ten superb și radiant este nevoie de un somn bun. În timpul somnului, celulele se reînnoiesc, iar părul și unghiile cresc. În afară de un somn odihnitor, pielea dar și părul tău au nevoie și alte modalități de îngrijire:

1. Aerisește-ți camera

Nu are importanță doar cât de mult dormi, dar și cum dormi. Un somn odihnitor ajută celulele să se regenereze, așa că ai grijă să beneficiezi de odihnă într-o cameră aerisită. Lasă geamurile deschise larg preț de minim 15 minute înainte de culcare. Acest ritual are un beneficiu direct și asupra tenului tău, pentru că aerul prea uscat din cameră poate provoca deshidratarea pielii.

2. Curăță tenul de machiaj

Lasă mereu pielea să respire în timp ce dormi! Așadar, curățarea machiajului înainte de a merge la somn este un pas esențial. Pentru acest pas, utilizează uleiuri sau lapte de curățare, după care clătește fața cu apă caldă. În cele din urmă curăță-ți tenul cu puțină apă micelară pe o dischetă demachiantă, pentru a scăpa de cele mai mici urme. Este indicat să îți cureți ochii cu un produs special pentru acea zonă.

3. Utilizează o cremă hidratantă pentru ten

Este esențial să îți hidratezi pielea în fiecare seară. După ce ai ieșit din duș, îți ștergi frumos pielea cu un prosop, după care aplici o cremă de corp sau un unt de corp. Este indicat să faci același lucru și cu tenul tău, așa că hidratează-l în fiecare seară. Poți să îți faci o dată sau de două ori pe săptămână o mască specială pentru tenul tău.

4. Folosește o mască de păr

Pentru a te putea bucura de un păr superb, moale, hidratat, strălucitor și cu o creștere uimitoare, ajută-l, folosind de două ori pe lună o mască de păr hidratantă pe bază de uleiuri naturale. Acestea se vor aplica doar la lungimea firului de păr, uscat sau umed, nu și la rădăcină. În plus, o dată pe săptămână, poți să îți masezi scalpul cu un ulei natural, cum ar fi cel de cocos, pentru un aspect imaculat și lucios al părului.

5. Fă câteva exerciții împotriva ridurilor

Nu doar tenul are nevoie de o anumită îngrijire, ci și zona gâtului și a decolteului. Pielea din această zonă are tendința de a se usca mai repede, iar ridurile apar mai ușor decât pe ten, din cauza faptului că în acea zonă pielea este mai subțire și mai sensibilă. Pentru pielea cu riduri, folosește o cremă cu un agent de exfoliere gentil, pe bază de plante, precum kinetina. În plus, sunt eficiente și exercițiile de mișcare și rotire a gâtului înainte de culcare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Interviu Dorian Popa: „Izolarea, pentru mine, oricat de ciudat ar parea, a fost un mic ajutor de la Dumnezeu”

solista leya d

Leya D: „Consider ca fiecare experienta te face mai puternic si mai responsabil”