Ce ținute poți purta la prima întâlnire

Prima întâlnire poate reprezenta un moment emoționant cu fluturi în stomac, sau poate chiar și anxietate. Este un fenomen normal, însă femeile care mai au câteva ore până la marele moment au de luat o decizie foarte grea, și anume ce vor purta la întâlnire, cum își aranjează părul, unde le va duce partenerul și așa mai departe.

Ca să scapi de o grijă, iată câteva recomandări pentru ținuta primei tale întâlniri:

1. Studiile susțin că bărbaților chiar le plac femeile îmbrăcate în roșu

Da, probabil și tu ai crezut că este doar un stereotip și că nu are treabă cu realitatea, însă studiile susțin că bărbaților le plac femeile îmbrăcate în roșu. Așadar, dacă ai o rochie roșie prin dulap pe care nu prea ai băgat-o în seamă până acum, este timpul să o probezi iar!

2. O ținută în care să te poți simți confortabil

Cu siguranță am auzit tot felul de povești sau poate chiar și noi le-am experimentat, legat de pantofii care au făcut răni și au chinuit femeia cu dureri foarte mari, pantaloni mult prea mulați care îți tăiau respirația sau rochii care se ridicau încontinuu de pe trup.

Pentru a evita un astfel de episod, cel mai bine este să porți ceva ce ai mai purtat și înainte și știi exact cum arată pe tine și cum te simți în acele haine.

3. O ținută care îți aduce mereu complimente

Cu toții avem acea fustă, pereche de pantaloni sau rochie care ne aduce complimente ori de câte ori o îmbrăcăm. Aceasta poate fi o opțiune cu care nu poți da greș la prima întâlnire, oricât de mult ai fi purtat-o înainte. Știi cu siguranță ce efect va avea asupra partenerului, așa că haide, nu mai sta, fugi la aranjat!

Sursa: elle.ro

Sursa foto: pixabay.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata