Ce surprize pregatesc Bibi si Antonio Pican! Nu trebuie sa lipsiti de la FestiKids unde cei doi vor canta!

Unul dintre cei mai simpatici adolescenti, Bibi si Antonio Pican pregatesc multe surprize impreuna. Inregistreaza piese, filmeaza nu numai videoclipuri si vlogiri, dar sunt solicitati si pentru multe spoturi publicitare si au multe planuri. Despre unul din acestea ne-au povestit si noua intre doua inregistrari pentru piese noi si filmarile din ziua respectiva. Fanii lor trebuie sa stie ca mai pregatesc ceva si isi asteapta fanii din Bucuresti si nu numai la concert. „Pe 25 septembrie le dam intalnire fanilor la Faimly Fest –  Festi Kids pentru ca o sa avem un super concert acolo, o sa ne distram, o sa fie foarte bine, o atmosfera cool. Ii asteptam pe fanii nostrii cu mic cu mare pentru ca o sa ne distram la deschiderea TRex Park si va fi foarte misto. O sa cantam impreuna timp de doua ore, va fi un super show. Oamenii o sa aiba parte de un adevarat spectacol. Cu tot cu fotografii, cu autografe, o sa facem tik tok uri, va fi mega cool. O sa fie pachetul complet.

Bibi-and-Antonio-Pican
Bibi-and-Antonio-Pican

Facem o echipa, cantam foarte mult impreuna, avem si concerte separat, da mai mult impreuna. Sincera sa fiu, asa ne place si noua pentru ca avem multe piese impreuna pe care ne place sa le cantam in showurile noastre. Si pe care copii le stiu si le indragesc foarte mult si le canta cu mult drag”, spun cei doi tineri.

Cel mai tare festival pentru copii, FestiKids, își deschide porțile pe 25 septembrie!

 T-REX Parceste cel mai mare parc de dinozauri animatronici din România, 26 la număr Bibi&Antonio Pican, Galeria Bum Bum, momente de magie și iluzionism, ateliere pentru copii, street food, personajele preferate ale copiilor din desene animate dar și un T-REX Parc cu dinozauri în mărime naturală, vă așteaptă cu mic cu mare la FestiKidspe Insula de pe Lacul Fundeni, locație cunoscută și pentru Family Fest Island. Nu ratați cea mai tare întâlnire de poveste, pentru că totul va fi ca în basme, iar dacă sunteți în căutarea unui loc în care să vă distrați copiii, atunci FestiKidsare toate ingredientele necesare pentru a petrece o zi perfectă pe data de 25 septembriealături de cei mai răsfățați membri ai familiei! Astfel, 25-26 septembrie va fi un weekend plin! În intervalul 10.00-22.00 vă puteți relaxa la FestiKids!Totodată, Grand Opening T-REX Parcvă așteaptă pe Insula de pe Lacul Fundeniun parc cu 26 de dinozauri animatronici reproduși în mărime naturală, o adevărată atracție pentru cei mici, dar și pentru cei mari, care își pot petrece timpul în aer liber înconjurați de dinozauri!

afis concert fest kids
afis concert fest kids

Evenimentul este organizat de Sprint Music iar biletele se pot achiziționa de pe iabilet.ro . Prețul biletelor pornește de la (https://m.iabilet.ro/bilete-festikids-familyfest-island-67511/?utm_source=HpRecomandariMobile) “FestiKidseste un eveniment la care mă gândesc de foarte multă vreme, doar că nu aveam denumirea acestui festival. Întâmplarea a făcut ca odată cu lansarea T-REX Parc să îmi vină și ideea de nume. Fiind părinte, mi-am dorit întotdeauna să găsesc un loc în care copiii mei să se distreze și să aibă multe activități diverse în același loc, așa cum se întâmplă la Disneyland și la marile parcuri de distracții. Am îmbinat asta cu concerte, momente de iluzionism, și magie, experiențe culinare, astfel încât să se simtă copii inclusiv părinții. T-REX Parc este cel mai mare parc de dinozauri animatronici din România, 26 la număr”, a precizat Marius Chinăde la Sprint Music, organizatorul FestiKids. FestiKids-Family Fest Island este un festival pentru toată familia!

 

 

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata