Ce spune Paula Seling despre proiectul Essenya?

Cei mai îndrăgiți și mai de seamă muzicieni de la noi, printre care Loredana & Banda Agurida, Paula Seling, Orchestra Frații Advahov pregătesc cel mai îndrăzneț proiect de pînă acum care se va concretiza într un concert ce va avea loc la sfârșitul lunii mai, iar noi avem toate detalile.
Am putea spune ca startul verii explozive se dă la Arenele Romane din București, pe 31 mai 2023, când vor urca pe aceeași scenă, în cadrul spectacolului extraordinar Essenya – Loredana & Banda Agurida, Paula Seling și Orchestra Fraților Advahov. ”Essenya„ este un spectacol extraordinar, un carusel muzical electrizant, în care redescoperim frumusețea, vibrația pasiunii, profunzimea emoției și bucuria deplină a dansului Loredana, diva de vis, cu sound-ul inconfundabil, mereu în avangarda muzicii românești, artista care a lansat unele dintre cele mai iubite piese din toate timpurile, va oferi publicului, împreună cu Banda Agurida, un moment de excepție și va interpreta piesele icon cu vizualizări cumulate de sute de milioane.

essenya
essenya

Ce spune Paula Seling despre proiectele sale?

”În spectacole cu Loredana, sigur că am mai cântat! Am mai avut spectacole cu ocazia Crăciunului, alături de Big Band-ul lui Ionel Tudor. Au fost contexte și diverse spectacole, desigur. Cu Orchestra Fraților Advahov n-am mai colaborat. Nu-mi amintesc dacă am cântat în aceleași spectacole. Dar noi nu cântăm împreună, adică nu este o colaborare. Nu cântăm împreună în acest spectacol. Am fost la Chișinău, am avut de filmat un videoclip acolo. Avem proiecte diferite. Voi canta aproximativ 40-50 de minute. Sunt și piese noi, și hiturile mele. Am filmat un nou videoclip si daca se finalizează mixajul, probabil că il vom vedea la Arenele Romane. In plus, pe 25 mai, cânt la Ziua Eroilor, în Parcul Carol. Dar și la Bacău. Pe 27, cânt alături de Al Bano, la Sala Palatului. Pe 28, la festivalul „Miorița Verde Fest”, de la Butuceni. Sunt cu Roman Iagupov de la Zdob și Zdub”, ne-a povestit Paula Seling. .

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata