Ce spune Andreea Bălan despre „America Express” & viata de dupa. Ce planuri are?

Mai este puțin și se termină competiția „America Express” de la Antena 1, iar a fost invitată într-un interviu la postul de radio București FM unde a povestit detalii interesante despre competiția în care a participat alături de prietena și colega ei Andreea Antonescu.

Andreea Bălan și Andreea Antonescu
Andreea Bălan și Andreea Antonescu

 

„Noi filmam de dimineață, de la 7:00, până seara la 24:00, dar cel mai greu a fost dorul de casă, dorul de fetițele noastre. Eu am copii mici și mi-a fost foarte greu să le las și să plec atât de departe de ele. Mama mea a rămas să aibă grijă de ele, era stresată, și eu la fel eram, că nu știam ce se întâmplă acasă. În etapa a cincea am vrut să plec, să mă întorc acasă. Ne-am băgat intenționat la o cursă pentru ultima șansă, dar apoi m-am răzgândit. Am văzut cu cine sunt la cursă și am zis că nu vreau să îi las să câștige”, a povestit Andreea Bălan pentru București FM.

Andreea Bălan la București FM
Andreea Bălan la București FM

„Ce te învață această emisiune este să fii umil, recunoscător pentru ceea ce ai acasă și să te conectezi altfel cu oamenii. Emisiunea asta te duce în cele mai sărace locuri și tu dormi în casele acelor oameni care nu au posibilități. Când vezi că ei îți deschid ușa, că te primesc și îți dau din puținul lor, tu automat îți dai seama că ce ai realizat până acum acasă este extraordinar. În momentul în care m-am întors, stăteam în casă și nu îmi venea să cred că e casa mea. M-am schimbat foarte mult după această experiență. M-a ajutat foarte mult la dezvoltarea mea emoțională, m-a ajutat să fiu mult mai umilă și mai fericită cu ceea ce am”, a mai spus ea.

Andreea Bălan la București FM
Andreea Bălan la București FM

„Voi lansa o melodie nouă, săptămâna viitoare, care se numește „Dor de casă”. Chiar are legătură cu experiența mea de la America Express, e o melodie pop, pentru care am filmat deja și videoclipul. După albumul „Soare după nori”, un album motivațional, am zis să schimb puțin stilul și să scriu cântece mult mai vesele, mult mai fericite. Așa că am apelat la Costi Ioniță și a ieșit această piesă, „Cu Inima Ta„”, ne spune Andreea despre piesa lansată recent pentru București FM. „Au început filmările la „Te cunosc de undeva”, sezonul 19. Nu îmi vine să cred că am ajuns așa de departe. 12 ani sunt în acel scaun de jurat. Este cea mai longevivă emisiune de divertisment și îmi place că evoluăm de la an la an”, a mărturisit ea în continuare pentru aceeași sursă.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata