Ce se întâmplă dacă te cuplezi cu BFF-ul tău

Vă știți de-o veșnicie, petreceți tot timpul împreună și nicio altă persoană din lume nu te face să te simți așa de bine. Este vorba despre BFF-ul tău, care ți-e alături la bine și la greu. Iată cum ar arăta relația voastră dacă ați face pasul următor și v-ați cupla:

 

Vă terminați frazele reciproc

,,Am fost aseară la cinema să vedem Insurgent…” / ,,…și a fost GENIAL! Ne-a plăcut…” / ,,…la nebunie. Cel mai bun film pe anul ăsta deocamdată”. Cam așa devin conversațiile voastre cu o a treia persoană. Fiecare dintre voi termină fraza celuilalt. Când nu ai chef să zici nimic, te poți baza pe BFF că o să vorbească în locul tău.

Știi exact ce gândește

Știi pe de rost toate gândurile care-i trec prin minte, toate preferințele, toate dorințele. Treaba e valabilă și viceversa. Nu există secrete între voi, iar acesta este un ingredient important în rețeta relației perfecte.

Vorbiți despre absolut orice

Poți să-i spui orice tâmpenie care-ți trece prin minte. Poți să dai glas celor mai trăsnite gânduri fără să-ți fie teamă că va râde de tine. Mai mult ca sigur, va râde CU tine.

Purtați haine asortate

Vă asortați hainele chiar și fără să vă vorbiți dinainte. Pur și simplu aveți aceleași gusturi și vă potriviți de minune.

Faceți TOTUL împreună

Mers la cumpărături, stat în pat la TV, ieșit în oraș la un suc – oriunde mergi și orice faci, BFF-ul tău e lângă tine. Sunteți de nedespărțit și, deși te cam stresa asta în relațiile anterioare, acum te încântă peste măsură treaba asta.

Aveți dușmani comuni

Dacă tu nu suporți pe cineva, același lucru e valabil și pentru BFF-ul tău. Chiar dacă nu are nimic împotriva persoanei respective, o va urî de dragul tău și o veți bârfi întruna.

Râdeți tot timpul

De la inside jokes și bârfe la bancuri seci și glume proaste, 90% din relația voastră va însemna râs. În hohote. Nici la un spectacol de stand-up comedy nu te distrezi așa de bine!

Faceți mișto unul de celălalt

Vă faceți farse unul altuia până porniți un adevărat război al glumelor. Niciunul dintre voi nu se va supăra – din contră, vă veți distra MAXIM!

Te-ai cupla cu BFF-ul tău?

 

Foto: buzzfeed.com, shutterstock.com

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata