in

Ce se întâmplă cu părul tău atunci când te speli cu bicarbonat de sodiu

Te-ai întrebat vreodată ce se poate întâmpla cu părul tău dacă te speli cu bicarbonat de sodiu? Ei bine, află că efectele acestui „praf magic” din bucătărie sunt benefice, și îl poți utiliza de fiecare dată în șampon, pentru anumite tipuri de păr.

Bicarbonatul de sodiu este un ingredient ce are printre altele, foarte multe beneficii pentru păr și poate fi utilizat fără probleme. De asemenea, nu este deloc scump și este foarte simplu de folosit.

Care sunt beneficiile bicarbonatului de sodiu. Ce se întâmplă atunci când te speli cu el pe păr

Bicarbonatul de sodiu este mai nou considerat un leac minune și asta deoarece poate fi folosit în foarte multe scopuri. Înafară de întrebuințările sale în bucătărie și la curățenie, bicarbonatul de sodiu poate fi benefic pentru slăbit dar și în cosmetică. Cât despre păr, acesta pare să dețină diverse beneficii, putând fi adăugat chiar și în șampon. Acesta trebuie utilizat cel puțin o lună pentru ca efectele să se observe.

Bicarbonat de sodiu pentru creșterea părului

Dacă vrei ca părul tău să înceapă să crească considerabil, folosește-te de acest truc. Amestecă o parte de bicarbonat de sodiu și trei părți de apă într-un bol. Dacă părul tău este mai lung de umeri, trebuie să mărești cantitatea la trei linguri de praf și nouă de apă. Aplică acest amestec pe părul ud sau chiar uscat și masează începând cu rădăcinile și până la vârfuri. Lasă timp de trei minute să acționeze și apoi clătește cu apă călduță.

Pentru a îndepărta orice urmă de produs, la final acoperă părul cu un jet de apă caldă. Poți clăti cu oțet de mere și asta este tot! Usucă-ți părul cum dorești.

De asemenea, poți încerca să îți înlocuiești șamponul cu acest amestec iar părul tău va arăta mai bine ca oricând. Pentru rezultate mai vizibile, aplică acest tratament odată la câteva zile, timp de patru săptămâni!

 

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: pixabay.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Oana Roman, o aparițe din ce în ce mai uimitoare după ce a reușit să slăbească 10 kilograme

Un actor celebru a renunțat la carieră pentru o femeie cu 29 ani mai tânără!