Ce se întâmplă behind closed doors într-un studio de videochat?

Industria videochat-ului în România este încă un subiect destul de slab abordat, din nefericire. Multe dintre informațiile pe care le citim sau pe care le auzim vin fie din surse nesigure, fie spuse de oameni care nu știu neapărat ce înseamnă cu adevărat videochatul. Adesea auzim tot felul de „mituri” despre ce este cu adevărat videochat-ul și ce se întâmplă în studiourile de videochat și fără ca cineva să poată contrazice cele auzite, ne încredem în aceste mituri orbește. Noi, cei de la MySecret Studio, ne-am gândit să vă invităm puțin în lumea noastră și să vă arătăm ce se întâmplă cu adevărat în spatele ușilor închise dintr-un studio de videochat Cluj.

 

Cum arată studioul de videochat MySecret Studio?

Pentru că ne dorim ca modelele noastre să se simtă confortabil în mediul de lucru, oferim fetelor ocazia de a-și personaliza camera din care lucrează astfel încât să fie pe gustul lor. Camerele din care lucrează modelele noastre sunt camere de lux, însă nu acel lux kitsch pe care îl vezi în general pe site-urile studiourilor clasice. Mobilate cu bun gust și decorate cu ajutorul unor designeri profesioniști, spațiile noastre nu doar că îți vor da o stare de bine, dar te vor ajuta să te simți confortabil și în largul tău.

 

Lucrăm cu drag și spor, dar ne și relaxăm

Programul de lucru de la MySecret Studio este de 8 ore, la fel ca la orice alt job. Partea bună este că aici ai posibilitatea de a-ți alege când vrei să lucrezi: dimineața, de la ora 7 la ora 15, după amiază, de la ora 15 la ora 23 sau în tura de noapte, de la ora 23 la ora 7. Astfel, reușești să îți structurezi programul în așa fel încât să poți merge la cursuri dacă ești studentă, sau să îți urmezi pasiunile din afara job-ului. În plus, în toate locațiile noastre avem zone de relaxare pentru că știm cât de importantă este o bine meritată pauză. În zonele noastre de relaxare vei putea să cunoști oameni noi și, cine știe, poate prietene pe viață.

 

Ne plac intimitatea și confidențialitatea

Punem un mare accent pe confidențialitatea de ambele părți, nu doar în cee ace privește site-urile cu care colaborăm, dar și în viața de zi cu zi. Considerăm că încrederea reciprocă este o valoare importantă în orice fel de relație, fie ea personal sau profesională și din acest motiv, odată ce ai pășit pe ușa uneia dintre locațiile noastre, poți avea încredere că vei avea siguranța și intimitatea de care ai nevoie pentru ca tu să-ți poți desfășura activitatea fără griji, confortabil și plină de încredere.

 

Desigur, venind vorba de confidențialitate, nu putem dezvălui mai mult din spatele ușilor, însă te așteptăm să descoperi singură atât locațiile noastre, cât și oferta de angajare videochat și putem doar să-ți promitem că te vei îndrăgosti atât de camerele spațioase, cât și de vibe-ul general pe care oamenii și studiourile noastre îl oferă.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata