Ce să NU îi spui niciodată prietenei tale atunci când suferă din dragoste

0

Prietena ta are inima frântă. Sau poate să fie vorba și de un prieten, că până la urmă sexul nu are importanță, durerea este aceeași. Și ai vrea să faci orice ca să nu o mai vezi suferind, să dai de două ori dintr-o baghetă magică și ea să fie fericită din nou. Așadar, îți pregătești arsenalul de îmbărbătări care, din păcate, mai tare adâncesc suferința. Uite ce să NU îi spui prietenei tale care suferă din dragoste:

1. Nu trebuie să plângi după el

În momentul în care îi spui prietenei tale să nu mai plângă și să nu mai sufere după fostul ei, tu de fapt îi negi emoția. Iar ea va înțelege că nu are voie să fie supărată atunci când suferă din dragoste.

2. Nu te merita

Cu toate că tu vrei doar să îi alini pe cât posibil durerea și să îi aduci un compliment, atacându-l pe fostul ei, o ataci pe ea. Când spui că el era de calitate proastă, automat va da de înțeles că ea a avut gusturi proaste la băieți.

3. Poți să suferi din dragoste, însă doar o fraieră va sta să plângă în casă

Normal că îți dorești ce e bine pentru ea și că ai vrea să fie lângă tine fericită la un film, la cină sau în club. Dar gândește-te că poate are nevoie de timp să se refacă emoțional. Atunci când trecem printr-o despărțire, practic trecem emoțional printr-o perioadă de doliu asemănătoare cu cea a pierderii unui apropiat prin deces.

4. Uită-l și începe rapid o altă relație

Cunoști un tip super care crezi că s-ar potrivi de minune cu prietena ta care suferă după un alt băiat. Poate deja se cunosc iar el chiar o place. Așa că stabilești frumos un plan, ca cei doi să se întâlnească și să devină un cuplu. Dar cu siguranță ea nu este pregătită emoțional. Și orice bărbat, oricât de minunat ar fi, nu va primi o șansă reală de la o fată care suferă după altul.

Sursa: elle.ro

Sursa: pixabay.com

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata