in

Ce să faci când te plictisești la ore

Uneori e imposibil să fii atent la ore. Dacă lecția e prea plictisitoare sau dacă profesorul are un stil de a vorbi care te adoarme, simți c-o iei razna. În astfel de situații, încearcă să faci următoarele lucruri:

X și 0

Când simți că nu mai poți asculta profesorul cu atenție, răsfoiește caietul până la ultima pagină și invită-ți colegul/colega de bancă să jucați X și 0. E mai discret decât umblatul pe telefon și nici n-o să-ți dai seama cum trece timpul.

Desenează

Nu trebuie neapărat să ai talent la desen. E de ajuns să pui pixul pe hârtie și să lași imaginația să preia controlul. Desenează, colorează, fă ce vrei – e un mod bun și la îndemână de a scăpa de plictiseală.

Cere voie la baie

Odată ieșit/ă din clasă, te poți plimba pe hol, te poți întinde, poate chiar te întâlnești cu alți colegi care au cerut voie la baie tot de plictiseală. Ideea e să schimbi un pic aerul, să iei o pauză de la oră ca să revii cu forțe proaspete.

Dormi

Nu oricum, ci cu ochelari în stilul celor de mai sus. Elevul pare treaz, dar ochii aceia sunt simple abțibilduri lipite pe lentile. În spatele ochelarilor, poate să doarmă liniștit.

Citește BRAVOnet

Aici găsești tot ce te interesează: fashion, quiz-uri, filmulețe amuzante, știri despre vedetele tale preferate ș.a.m.d. Când nu mai poți de plictiseală în timpul orelor, deschide telefonul și intră pe BRAVOnet. Dacă te prinde profesorul, dă-i și lui/ei să citească – poate găsește vreun articol care-i place!

Tu ce faci când te plictisești la ore?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

INSTAGRAM: 10 trucuri utile pe care trebuie neapărat să le știi

5 lucruri pe care NU TREBUIE să uiţi să le faci în primul semestru de şcoală