Ce s-a întâmplat în prima săptămână în Buzz House?

Prima săptămâna în Buzz House a fost una cu adevărat memorabilă. Nicole Cherry, Graure, Olivia Addams, Minelli, Antonia & Alex Velea s-au numărat printre invitații speciali care au avut parte de situații mai neobișnuite.

 

Până pe 31 iulie 2022, Vlad Neamțu, Denis Matros, Jasmine Saraj, Alexa’s Story, Cezara Cristescu și Claudisky vor locui în aceeași casă, situată pe malul lacului Snagov, acolo unde vor avea parte de multe challenge-uri și situații amuzante.

Iată ce s-a întâmplat în prima săptămână:

 

În timp ce Claudisky ne-a arătat că se poate face curățenie îmbrăcat în costum de scafandru, fetele au realizat un fashion show și o ședință foto în care protagoniști au fost băieții-machiați cum nu s-a mai văzut.

 

Mai mult, Tik Tokerii au început să filmeze videoclipul piesei Bifa și au gândit propriul dans pentru acest moment.

 

Și dacă Minelli a jurizat un mic concurs de gătit, în care Vlad Neamțu, Denis Matros, Jasmine Saraj, Alexa’s Story, Cezara Cristescu și Claudisky s-au străduit să gătească preparate delicioase, gimnasta Larisa Iordache a venit în Buzz House să facă sport împreună cu cei șase influenceri de pe Tik Tok, spunându-le cât de important este să aibă o viața sănătoasă si testandu-le rezistenta sportiva.

 

S-au stropit cu pistoalele cu apă, au sarit in piscina cu sute de bile colorate, au jucat șotronul, leapșa, au făcut challange-ul „explode the watermelon” cu elastice, retrăind din nou perioada copilăriei.

 

 

Intr-una dintre zile, vlogger-ul Gami a fost alaturi de ei si i-a provocat la „ adevăr sau provocare” de unde s-au aflat multe detalii picante despre cei 6 membri. Aventura nu se opreste aici, mai au la dispozitie inca o saptamana, timp in care ii vor astepta multe provocari si surprize. Oare ce a mai pregatit echipa pentru ei?

 

Cifrele generate in online dupa prima saptamana:

– 16,3 milioane views pe hashtagul #BuzzHouse

– BIFA a devenit sunet oficial Tik Tok

– 16.800 videos pe Tik Tok create pe piesa „BIFA”

– 61.000 followers pe Tik Tok intr-o saptamana

– 800.000 likeuri in total pe contul Tik Tok

 

 

Buzz House este cel mai fresh concept de conținut pentru devoratorii de Tik Tok și nu numai, marca Global Talent United. Scopul principal al acestui proiect este să arate lumii întregi secretul din spatele contentului viral de pe TIK TOK.

Parteneri: Samsung, Lidl, Pepsi, Lays, Banca Transilvania, Bioderma, Ssang Yong, Fresh, Splend’or, Tazz si Promenada

Despre Global

Grupul Global, format din: Global Records, casă de discuri, Global Publishing, companie de publishing in portofoliul careia se regăsesc autori de renume prescum: Alex Cotoi, Viky Red, Minelli, Marco&Seba, David Ciente si mulți alții și Global Talent United, agenție de talente care reprezintă artiști de top precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Irina Rimes, The Motans, Olivia Addams, Holy Molly,EMAA, Florian Rus, Alina Eremia, AMI, Minelli, , SICKOTOY și influenceri de referință precum BRomania, Laura Giurcanu, Alina Ceușan, Carmen Grebenișan, Gina Pistol, Selly, Irina Deaconescu și mulți alții.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata