Ce proiecte are Alina Sorescu in muzica si televiziune

Solista Alina Sorescu, pe care o stie toata lumea inca din copilarie a ajuns la 34 de ani sa aibe o multime de proiecte muzicale dar si de televiziune. Iar vedeta a povestit ca are multe in plan. „Am lucrat și lucrez cu mulți compozitori, dar cel mai intens colaborez cu Mihai Alexandru. Este un muzician desăvârșit, care înțelege din prima ce îmi doresc.

Alina Sorescu si picii ei
Alina Sorescu si picii ei

Prima colaborare cu el a fost când aveam 16 ani și mi-a adus mult succes – piesa “Te iubesc și tu știi”; i-am și făcut un remix de curând, pentru că ni s-a făcut dor. Iată că acum îmi compune cele mai multe dintre cântecele pe care le cânt cu picii, a realizat și genericele pentru noua emisiune “Alina și picii ei”, ilustrații muzicale pentru vlogurile mele de pe YouTube… chiar suntem prolifici împreună!”, a povestit Alina.

alina sorescu si mihai alexandru
alina sorescu si mihai alexandru

Cat despre alte proiecte, ea a povestit pentru Click! urmatoarele: „Da, dublez cântece din desene animate, îmi folosesc vocea pentru campanii ale multor branduri. Și acum cânta copiii “Hei, lu-lu-lu-lu-lu-lu-lupilu…” de anul trecut. Acum am făcut tot împreună cu Mihai Alexandru un spot radio despre mixuri pentru clătite americane! Îmi place lumea copiilor și a produselor care le sunt dedicate”, a mai spus ea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata