Ce planuri are Elena Unc dupa participarea la „Vocea Romaniei”

Fermecatoarea solista care a participat la „Vocea Romaniei” s-a transformat dupa participarea de la emisiunea de la Pro TV. Iata ce ne-a spus solista in continuare.
„De trei luni de zile, încă de pe vremea când filmam pentru emisiunea Vocea României, am cerut ajutorul unui om minunat, unui profesionist Dr Roșca Vlad. În acel timp, când au început filmările, cântaream în jur de 104 kg. Medicul Vlad Roșca m-a ajutat să dau jos de pe mine peste 20 de kg, iar călătoria mea continuă în acest sens, până la ziua mea 10 Decembrie , obiectivul ne este 58 de kg. Programul său de remodelare corporală Silhouette, e un program transformator, un program care te scoate din zona de confort și te așează în munca la nivel conștient cu tine. E revelator, e magic.

Elena Unc si Ștefan Banu
Elena Unc si Ștefan Banu

După o luptă foarte puternică pe care am dus-o ani la rând cu kg, am decis să nu mai lupt , ci să fac ceea ce este de făcut pentru ființa mea. Dr Vlad Roșca m-a ajutat din mărinimia inimii lui. E un suflet mare și un Om de bine. De asemenea el are pacienți peste tot prin lume, nu e doar la nivel național în munca sa. Sunt recunoscătoare că e arădean de-al meu iar recunoștința pe care i-o port e infinită. Pentru mine urmează un start nou, proiecte noi, atât cu Clasa de Canto Elena Art pe care eu și logodnicul meu Ștefan Banu o conducem , cât și cu mine ca artist. La nivel de echipă, față de anul trecut a fost nevoie să facem unele schimbări și reînnoiri.

Elena Unc la voce romeniei
Elena Unc la voce romeniei

Am lăsat trecutul în urmă și am ales oameni noi în viața noastră, la fel ca noi, cu aceeași vibrație. Pregătim la Arad un Concert de colinde care va avea loc la început de Decembrie. De asemenea, zilele acestea voi intra în studiou, iar alături de producătorul nostru Cosmin Lupan cel cu care am colaborat pentru piesa Floarea Soarelui, vom da startul unei noi piese și unui șir lung de colaborări. Cosmin Lupan e de asemena un om foarte talentat din Arad, care în ani de muncă și de studiu a reușit să aibe colaborări cu artiști la nivel național și chiar și la nivel european. Studioul lui de înregistrări, are ceva magic și feeric. Atunci când pășești în el, măiestria lui Cosmin îmbinate cu sunetul cald și dulce ca rezonanță, îmi atinge inima și inspirația la cel mai înalt nivel. Cosmin e omul cu care noi putem colabora la nivel muzical. E profesionist , are integritate și e foarte talentat, prin urmare e magică uniunea noastră. Pentru mine ca om și ca artist și pentru Ștefan, pentru noi ca echipă , e foarte important să avem în jurul nostru oameni sinceri, cu caracter,cu aceleași valori ca și noi, oameni faini și simpli vorba poetului.

Elena Unc la voce romeniei cu iubitul
Elena Unc la voce romeniei cu iubitul

Ne detașam cu ușurința luminii de tot ceea ce e toxic și nu rezonează cu noi. Prin urmare suntem într-un nou binecuvântat început.
De asemenea, Duminica în 16 Octombrie a avut loc Gala Filmului Ultimul Baranov, regizat de către fratele și prietenul nostru regizorul Dan Merișca. Gala a avut loc la Cinema Arta din Arad și a fost un alt proiect cultural cinematografic de care oamenii din orașul nostru se bucură. Și eu și Ștefan am avut bucuria să jucam în acest film, iar experiența trăită a fost unică.
De asemenea, am mai primit un rol superb din partea regizorului arădean Ovi Naghy, cel care în această vară a avut pe marile ecrane din Cinema City în peste 7 orașe, filmul Anturaj.
E sublim că și Aradul e un centru de cultură și frumusețe, iar acești oameni minunați despre care am vorbit mai sus, caută să aducă la lumină acest oraș prin artă. Prin urmare și ca actriță mă veți vedea , nu doar ca artist care cântă.

Elena Unc
Elena Unc

Cât despre experiența de la Vocea României vă mărturisesc că e o trăire care îmi va rămâne veșnic în inimă, e unică. Echipa de producție mi-a realizat momentul minunat. Mi-au înțeles povestea, ne-au lăsat și pe mine și pe Ștefan să ne exprimăm liber, fiind foarte respectuoși și empatici cu povestea noastră.

Mă consider binecuvântată că am trecut și prin această experiență. Zâmbesc să-ți mărturisesc, dar mulți oameni din orașul nostru după ce au văzut emisiunea, ne recunosc și vin la noi pe stradă în magazine, să ne felicite. Ba mai mult mi se spune „of inimioară , ești minunată”! Ce poate fi mai frumos decât atât, ca prin ceea ce însemni să aduci bucurie oamenilor și să atingi inimi ?! Cred că aceasta e adevăratul trofeu și nu validarea unuia sau a altuia. Eu sunt o artistă , eu trăiesc și simt și dăruiesc din preaplinul inimii mele.
Am trecut demult de dorința de a dovedi ceva, am trecut demult de simțirile lumești. În pace, în iubire, îmi trăiesc viața alături de Ștefan, iubirea mea, împlinindu-ne menirea. Sunt un om binecuvântat.
Mulțumesc televiziunii ProTv și echipei Vocea României pentru iubirea cu care am fost primiți. Cu Dumnezeu înainte, oameni buni si pe curând !”

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata