Ce legatura exista intre solistul elvetian RAF si ceasurile realizate de Albert Norel?

Viata bate filmul si uneori nici nu stim cat de apropiati putem fi de oameni care sunt la kilometrii departare. Avem prieteni apropiati sau rude care sunt la mii de kilometrii de noi sau oameni pe care nu-i cunoastem dar de care ne leaga mici amanunte, detalii, lucruri infime sau pur si cimplu chiar o melodie.
Putem sa va povestim despre o intamplare recenta observata pe retelele de socializare dintre doi oameni, cunoscuti, creatori de continut, care nu se cunosc personal, dar se urmaresc pe retelele de socializare. Unul dintre acestia este solistul elvetian RAF si celalalt este creatorul roman de ceasuri Norel, Albert Norel Vemete care locuieste de ceva timp in Olanda. Acesta din urma a facut cateva story-uri pe instagram si a inclus si muzica solistului Raf Camora, pe care o adora, dupa cum se pare si o asculta – piesa „Zukunft”.

lista lui albert norel
lista lui albert norel

Iar la randul lui, solistul raper austriac Raphael Ragucci (nascut pe 4 iunie 1984), cunoscut profesional ca RAF Camora, denumit RAF a apreciat povestea tanarului Albert Norel Venete si probabil ca si il urmareste pe instagram. Asa cum am aflat intre timp, cei doi nu se cunosc personal dar am obesrvat ca romanul creator de ceasuri speciale ii apreciaza muzica solistului austriac iar acesta este fan ceasuri realizate cu finete, caci am observat pe retelele de socializare ca le poarta la mana. Nu se stie niciodata cum si daca cei doi vor ajunge sa se cunoasca, insa nimic nu e imposibi. Orice se poate intampla in era vitezei, cand timpul se comprima si daca tu calatoresti de-a lungul pamantului orele devin secunde.

Cine este RAF?
Raphael Ragucci s-a născut în Vevey, Elveția, dintr-un tată austriac din Voralberg și o mamă italiană din Napoli. Ragucci s-a stabilit la Viena, Austria în 1997 și a crescut la Rudolfsheim-Fünfhaus. Cunoscut inițial sub numele de RAF Camora, a fondat o trupa de hip hop alături de Rapatoi. La 17 ani era în echipa French Connection. A fondat alături de rapperul Joshi Mizu trupa Balkan Express. „Family Bizz” a fost un album mixt de debut împreună cu Assaut Mystik și Balkan Express.

raf la piscina
raf la piscina

În 2006, a lansat EP-ul său Skandal alături de Emirez. În 2009 și-a lansat albumul de studio „Nächster Stopp Zukunft” sub numele de RAF Camora. În ianuarie 2010, a preluat numele de scenă RAF 3.0 și a semnat cu Irievibrations Records, cu sediul la Viena, cu care a lansat albumul auto-intitulat „RAF 3.0” în 2012 și „Hoch 2” în 2013. Grafice din Austria și Elveția. Revenind la numele său original RAF Camora, în 2013 și-a fondat propria casă de discuri Indipendenza. Albumele sale „Ghøst” în 2016 și „Anthrazit” în 2017 au fost mari succese pe topurile germane, austriece și elvețiene. Ragucci a anunțat al patrulea album de studio „Ghøst” în ianuarie 2016. Albumul a fost lansat la 15 aprilie 2016 și a debutat în top-20 al Europei de limbă germană. Ragucci a lansat un nou album, „Zenit”, la 1 noiembrie 2019. A ajuns la locul 1 timp de două săptămâni pe Ö3 Austria și Schweizer Hitparade și timp de o săptămână pe Offizielle Top 100.
Cine e Albert Norel?
Albert Norel Venete e din Doicești Dâmbovița, de lângă Tărgoviște si inca din adolescenta a vrut sa invete sa faca ceasuri si sa-l creeze pe al sau. Acum are 29 de ani si povestea ca atunci cand mergea spre școală trecea pe lîngă vitrinele cu ceasuri si se uita minute in sir la ele. „Sunt pasionat de lucrurile minunțioase. Petreceam foarte mult timp în a studia toate acele mecanisme și așa mi-am dat seama că tot ce îmi doream era să creez ceva unic, ceva care să mă reprezinte și care să ducă numele meu mai departe. Îmi place frumosul și am vrut ca ceasul care îmi va purta numele să aducă lux și eleganță în același timp”, a povestit el. Viața l-a dus către facultatea de teologie, însă nu a renunțat la visul său. „Am studiat teologia, am vrut din totdeauna să îndrum oamenii către credință. Puține lucruri sunt mai minunate în viața unui om decât atunci când simte să prezinte pe Dumnezeu ca fiind răspunsul tuturor căutărilor noastre. Din păcâte nu sunt încă în totalitate pregătit să devin preot, câte o dată o simt în suflet”, a mai povestit el. Albert Norel a plecat în urmă cu 6 ani din țară și s-a regăsit în Olanda, unde a muncit din greu pentru visul său. Acela de a creea un ceas exclusivist, ceasul Norel care deja se află în colecțiile pasionaților de lucruri fine.

norel albert
norel albert

A realizat ceasuri care pot fi comandat online https://www.norelvnt.nl/ și care au câteva particularități, chiar dacă este la început. Acestea au un mecanism automatic, sunt rezistente la 50 de metri adâncime în apă și din oțelul cel mai bun, 316 L, iar cureaua este din piele de vacă, pe cadran având multe pietricele swarovski. „Nu știu dacă a fost destinul meu dar mi a plăcut să spun că am avut visul în propriile mâini și cu multă muncă am ajuns să-l numesc realitate”, spune Norel. Și tot el ne-a spus că la un astfel de ceas muncește și 2 luni. „Sunt implicat sută la sută! Și în viața de zi cu zi sunt un om foarte migălos și perfecționist. Îmi place ca totul să fie într-o formă și o ordine perfectă. Cât ia să fac un astfel de ceas? Design plus creație, aproximativ două luni”, a mai spus bărbatul în încheiere. Aceste ceasuri sunt adevarate bijuteri. „În primul rând este o bijuterie pentru că este Creația mea de suflet.

albert norel in timp ce lucreaza
albert norel in timp ce lucreaza

E obținut prin intermediul unei filozofii care a unit diverse tipuri de produse într-un singur brand puternic și deosebit, brandul Norel: toate prezintă aceleași elemente definitorii cum ar fi utilizarea materialelor prețioase, originalitatea detaliilor și abilitatea de a interpreta gusturile și dorințele celor mai pretențioși consumatori, lux, elegantă și rafinament”, a spus bărbatul. „Inspirația poate veni de oriunde, insa pot spune sincer ca au fost situații care mi au făcut sa mi schimb abordarea si sa am alta viziune legată de succes. Fără munca si perseverenta nu poți reuși in viață. Toate visele noastre pot deveni realitate dacă avem curajul să le urmăm. Mi am dorit foarte mult si am reușit! A sosit un moment in viață mea in care am decis sa mă afirm. Muncesc de foarte mult timp la ideile mele si îmi doresc ca numele meu sa fie dus mai departe. Vreau sa fac parte din acea categorie de oameni care au reușit si care peste ani si ani vor fi recunoscuți. Vreau sa las ceva familiei mele si copiilor mei”, a mai spus Albert Norel.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata