Ce fel de espressoare de cafea poți cumpăra în funcție de buget?

Vrei să investești într-un espressor de cafea, dar nu știi ce aparat să alegi? În acest articol ți-am pregătit o listă lungă cu diferite espressoare din colecția magazinului techstore.ro, un magazin cu electrocasnice de lux. De la techstore.ro poți achiziționa nu doar espressoare, ci și aragazuri, plite, frigidere sau hote, toate creeate de cei mai buni producători din întreaga lume.

Espressorul potrivit în funcție de bugetul de care dispui

Mai puțin de 3000 de lei

Dacă vrei să aloci unui espressor un buget de maxim 3000 de lei, dar să investești într-un aparat profesional, atunci, La Pavoni este brandul pe care îl cauți. Mai exact, îți propunem un aparat de cafea espresso și de cappuccino, încorporat în foaie vopsită, Espressorul de Cafea La Pavoni Gran Caffe GCPM cu pompă 230V alb. Această mașină de cafea are un design foarte plăcut din punct de vedere estetic, iar pentru a putea fi utilizată în cel mai simplu mod cu putință, dispune de comutatoare soft touch cromate. Ea garantează o cafea cremoasă și foarte gustoasă, ideală pentru fanii acestei băuturi.

Între 3000 și 5000 de lei

Dacă mai suplinești bugetul de investiție cu vreo 2000 de lei, îți permiți un Espressor de Cafea Semi-Profsional Bezzera New Hobby Acesta este fabricat în Italia, șara espresso-ului, și reprezintă o mașină de cafea cu performanțe excelente pentru clasa sa te preț. Acest espressor este dotat cu o electrovalvă cu trei căi, exact ca și mașinile profesionale și are un buton pe care, dacă îl apeși, poți umple cazanul cu o capacitate de 0.25 litri. El este disponibil pe negru mat, dar și pe roșu, transformându-se într-o pată de culoare elegantă și atrăgătoare în orice bucătărie.

Între 5000 și 7000 de lei

În această gamă de preț recomandăm un aparat de cafea Elektra Nivola W semiautomatic. El este un aparat cu care poți pregăti atât espresso, cât și cappuccino, iar numele său este un omagiu adus lui Tazio Nuvolari, supranumit Flying Mantuan. Tot în ideea de a reprezenta într-un mod cât mai original pe muza sa, acest espressor are o formă aerodinamică și dispune de o tehnologie foarte avansată. Astfel, el este un aparat care se potrivește de minune în casele moderne, unde locatarii pun un deosebit accent pe calitatea cafelei pe care o consumă.

Între 7000 și 10.000 de lei

Rocket Espresso Milano Cronometro V argintiu este unul din acele espressoare profesionale, care îți transformă casa într-o cafenea veritabilă. Acest espressor dispune de tehnologie PID, care permite controlul temperaturii, dar și de un schimbător de căldură. Astfel, el nu numai că prepară cafeaua măcinată, dar poate și măcina boabele permițând diferite tipuri de prăjire. Cu un astfel de espressor, chiar și cel mai pretențios băutor de cafea se poate declara pe deplin mulțumit.

Peste 10.000 de lei

Costă o mică avere, dar Carmali este brandul în care trebuie să investești dacă vrei o cafea pur și simplu desăvârșită. Espressorul de Cafea Carmali Kicco X26-1COF00058 de exemplu, este un espressor premium, fabricat în Italia, potrivit pentru cafenelele și restaurantele cu un volum mare de clienți.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata