Ce fac cititorii BRAVOnet în prima zi de școală

Unii elevi se întorc la școală încă din prima zi, dar nu toți au aceleași planuri. Conform unui poll de pe BRAVOnet.ro, cititorii noștri au de gând să-și petreacă prima zi de școală în următoarele feluri:

 

Merg la școală

Trist, dar adevărat. Conform unui poll, 41% dintre cititorii noștri nu au încotro și trebuie să revină la școală încă din prima zi! Nu putem spune decât că vă înțelegem durerea.

 

Ies cu colegii în oraș

Așa mai merge! 13% dintre cititorii BRAVOnet au planuri mai vesele pentru prima zi de școală, cel puțin după festivitatea de început de an. That’s the spirit!

 

Plâng

Să trecem acum la lucruri mai serioase. 12% dintre cititori au de gând să plângă în prima zi de școală. Cine-i poate învinui? Vara s-a dus mai repede decât s-ar fi așteptat oricine. Mai că ne vine și nouă să plângem, când ne gândim la asta.

 

Se gândesc la vacanță

Alți elevi ori nu reușesc să treacă peste vară, ori își fac deja planuri pentru la iarnă! 9% dintre cititori s-au întors la școală doar ca să numere zilele până la vacanța următoare!

 

Merg la biserică și se roagă să înceapă greva

5% dintre cei care au răspuns la poll își îndreaptă privirea înspre cer și se roagă ca profesorii să rămână în continuare nemulțumiți de salarii. În cazul unei greve, s-ar amâna școala și elevii s-ar alege cu o vacanță-surpriză până la rezolvarea problemei! Vă ținem pumnii!

 

Nu merg la școală

Doar 3% dintre cititorii BRAVOnet aleg să-și petreacă prima zi de școală în orice alt loc decât la școală. Vă înțelegem perfect! Chiar dacă vacanța s-a terminat, voi vă bucurați de o zi-bonus.

 

Tu ce faci în prima zi de școală?

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata