Ce dedicație de suflet îi face Codruța Filip soțului său! A lansat cea mai frumoasă piesă de dragoste, “Ce m-aș face fără tine”!

Codruța Filip lansează azi cea mai frumoasă piesă de dragoste, “Ce m-aș face fără tine”, în colaborare cu Sprint Music. De muzică sunt responsabili Achim Marian, Izabela Radu, iar de text Maria Georgiana și Achim Marian. Codruța Filip și-a transformat noua melodie în cea mai frumoasă declarație de dragoste și abia așteaptă să o împărtășească tuturor.

 

„E o piesă foarte frumoasă, mie îmi place foarte mult, cred că este una dintre piesele mele preferate. Este o melodie de dragoste pentru că mie îmi place foarte mult să cânt piese de dragoste, le și trăiesc, le simt. Adică trăiesc pe pielea mea și îmi place să le ofer oamenilor ce simt eu, trăirile mele, pentru că eu exprim cu adevărat ce cânt”, mărturisește Codruța Filip.

 

Coduta și Valentin Sanfira sunt împreună de 5 ani și se iubesc ca în prima zi iar dragostea lor îi inspiră să lanseze mereu melodii frumoase. Pe Codruța o puteți urmări, de altfel, și în noul sezon al emisiunii „Te cunosc de undeva”.

 

“Ce m-aș face fără ține” a fost compusă pentru soțul meu, pentru Valentin, se potrivește perfect, așa că îi este dedicată. Noi ne înțelegem foarte bine, suntem împreună mereu, ne susținem reciproc. Eu îmi doresc ca piesa pe care o lansez acum să aibă cel puțin la fel de mult succes ca celelalte melodii ale mele, e pozitivă, transmite mult de tot”, a mai adăugat Codruța Filip, una dintre cele mai frumoase și talentate artiste.

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata