Ce concert grandios pregătește renumita sopană Iana Novac la Ateneu, după succesul de la Sala Palatului!

Îndrăgita soprană Iana Novac este pe cai mari! „Vocea de Aur” de peste Prut se pregătește intens pentru a susține un concert inedit după sărbătorile pascale.

 

Pe data de 23 aprilie 2023, soprana pop-opera Iana Novac și Distinto, prima trupă pop-opera din România, vor susține Concertul Extraordinar de Paște la Ateneul Român, de la ora 19.00. Acesta se anunță a fi un concert de înaltă ținută, un concert de gală, susținut la Ateneul Român, simbol al culturii românești și cel mai reprezentativ lăcaș al acesteia.

 

Soprana Iana Novac și trio-ul de tenori Distinto vor fi acompaniați de Orchestra Reprezentativă a Ministerului Apărării Naționale, orchestra ce și-a sărbătorit de curând a 190-a aniversare de la înființare. Conducerea muzicală va fi coordonată de dirijorul Aurel Gheorghiță, Inspectorul General al Muzicilor Militare, cel care conduce de peste 20 de ani destinele acestui ansamblu muzical de tradiție.

Un concept muzical inedit ce nu trebuie ratat, într-un concert unde sacrul se împletește armonios cu laicul.

Biletele pot fi achiziționate de la casa de bilete a Ateneului Român sau online: https://ove.ro/concert-extraordinar-de-paște

Petrece Paștele la Covasna

Iana Novac se bucură de succes, iar după spectacolul de anul trecut de la Sala Palatului, ce a încununat 20 de ani de carieră, concertele sale sunt din ce în ce mai așteptate.

“Sunt foarte nerăbdătoare și recunoscătoare să urc pe scenă Ateneului Român pentru acest concert pe care l-am pregătit de Paște. Este un spectacol la care visez de ceva timp și pe care îl pregătesc cu tot sufletul. Vă aștept pe 23 aprilie la Ateneu, la concertul meu, concertul extraordinar de Paște Iana Novac și trupa Distinto. Vom fi într-un spectacol grandios, un concert de lumină, cu multă lumină pentru toți iubitorii de muzică”, spune Iana Novac, pe care anul acesta o vor prinde sărbătorile de Paște la Covasna și se va desprinde pentru prima dată de acasă, din sânul familiei și de gătitul tradițional pe care obisnuiește să îl facă de Paște și în zilele de sărbătoare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata