Ce cadou pentru părinți lansează chiar de 1 Iunie trupa Bere Gratis și Teodora! “Ce mai faci, copile?” – emoționează până la lacrimi!

Cel mai frumos cadou muzical vine în ziua de 1 Iunie direct de la trupa Bere Gratis. “Ce mai faci, copile?” este o piesă de suflet, Bere Gratis și Teodora, menită să emoționeze sufletele tuturor părinților.
Noua melodie Bere Gratis se lansează în colaborare cu Sprint Music & My List. “Formația Bere Gratis și-a dorit să facă un cadou celor care sunt părinți, chiar în anul în care împlinește 25 de ani, o piesă caldă, despre unul dintre cele mai importante momente din viața cuiva, acela de a deveni părinte. „Ce mai faci, copile?” este o piesă despre trecut, prezent și viitor, iar în această postura se află o bună parte din generația care ne ascultă la începuturile noastre. Acum se pot bucura și de un mesaj care se va regăsi în fiecare zi a vieții lor”, ne-a mărturisit Mihai Georgescu, solistul trupei Bere Gratis. În luna noiembrie, trupa Bere Gratis pregătește un super concert aniversar care încununează 25 de ani de activitate.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata