Ce cadou îi oferi de Valentines Day?

Se apropie luna februarie, cunoscută în popor drept luna iubirii. Indiferent dacă sărbătorești Valentines Day sau Dragobete, ar fi bine să ai deja un plan bine stabilit pentru surprinderea partenerului. Dacă încă ești în căutarea cadoului perfect, avem noi câteva recomandări pentru tine! Mizăm pe experiențe, nu pe lucruri materiale, pentru că acestea au capacitatea de a produce amintiri memorabile.

Cadouri de Valentines Day pentru iubită

Toate femeile din întreaga lume se așteaptă la cadouri wow în luna iubirii. Ca să fii sigur că o vei impresiona, îți recomandăm să iei în considerare una dintre experiențele următoare:

  • Un cântec special compus pentru ea – nu îți face probleme dacă nu ești poet, poți apela la specialiști care elaborează versurile pe baza poveștii voastre. Cu un astfel de cadou unic nu ai cum să dai greș.
  • Un weekend la cel mai modern club de echitație din Sibiu – dacă știi că iubita ta este pasionată de echitație, atunci poate nu ar strica un city break la Sibiu (da, poți prezenta sub această formă cadoul, urmând să îi dezvălui mare surpriză când ajungeți la centrul de echitație)
  • Un masaj ayurvedic – un astfel de masaj este o experiență mult mai complexă pentru că implică nu doar relaxare, ci și echilibru, energie și elevare spirituală. Un astfel de cadou Valentines Day este perfect pentru femeile care vor să se cunoască mai bine și să afle mai mult despre propria dosha (constituția fizică, psihică și energetică).

Bineînțeles, o astfel de experiență trebuie să fie însoțită de un buchet de flori pentru că orice femeie adoră să primească flori, iar o astfel de aniversare a iubirii nu trebuie să fie trecută cu vederea.

Cadouri de Valentines Day pentru iubit

Dacă în cazul femeilor cadourile au avut în centru romantismul, în cazul bărbaților ne vom duce mai mult în zona adrenalinei:

  • O plimbare prin București cu Mustang Cabrio – bărbații iubesc mașinile, iar dacă îi oferi partenerului tău oportunitatea să se plimbe prin capitală cu o mașină ce atrage toate privirile, te va iubi și el pe tine o viață întreagă. Este una dintre cele mai palpitante activități București pe care le poți oferi cadou nu doar de Valentines Day, ci cu orice altă ocazie.
  • O experiență de tip treasure hunt sau escape room – potrivită pentru iubiții care se cred Sherlock Holmes. Poți prelua și tu rolul doctorului Watson și să dezlegați împreună misterele jocului.
  • Cursuri de tobe – dacă știi că partenerul tău își dorește încă din copilărie să învețe să bată la tobe, îi poți face cadou un astfel de curs. Sau dacă știi că are alte pasiuni pe care ar vrea să le dezvolte, poți opta pentru un curs care aprofundează cunoștințele.

Ți-am propus cadouri tip experiențe nu doar pentru că acestea creează și amintiri memorabile, ci și pentru că transmit un mesaj destul de puternic. Ca să oferi o astfel de experiență trebuie să cunoști bine persoana de lângă tine, să îi știi pasiunile și dorințele și să ajuți la transformarea lor în realitate. Așa că, spune-i ”te iubesc” în acest mod și nu vei regreta!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata