Ce beneficii au jucăriile erotice asupra sexualității?

Jocurile mai obraznice sunt populare în rândul cuplurilor care caută să elimine rutina din relația lor, să își condimenteze viața intimă și să descopere senzații noi în viața de cuplu. Există o gamă largă de obiecte sexuale care îi ajută pe domni să se bucure de plăceri intense și pe doamne să ajungă mai rapid la orgasm.

Motive pentru a folosi jucăriile sexuale

Utilizarea unor jucării erotice precum vibratoare, stimulatoare, dildouri în cadrul unui raport intim permite dinamizarea relațiilor carnale. Obiectele mai obraznice, mai perverse constituie o modalitate eficientă de a crește libdioul în viața de cuplu. De altfel, îți permit să profiți de experiențe noi în cadrul actului intim. În plus, cuplurile care au obiceiul să comande aceste jucării de la un sex shop online nu riscă să sufere de disfuncții sexuale. Învață să își cunoască mai bine corpul și să aibă mai mare încredere în ei. Trebuie să știi în egală măsură că obiectele erotice constituie un aliat de preț al organelor genitale, mai ales la femei. Favorizează lubrifierea orificiului vaginal.

Cum să alegi jucăriile erotice potrivite?

Pentru a beneficia de o plăcere imensă în pat, folosește jucăriile erotice în timpul preludiului. Însă, înainte de a cumpăra o jucărie erotică, trebuie să știi că nu toate jucăriile erotice sunt recomandate. Unele modele sunt special concepute pentru celibatari în timp ce altele sunt special concepute pentru a conferi plăcere în cuplu, asemeni stimulatorului. Trebuie să ții cont de materialul din care sunt concepute jucăriile erotice. Alege cel mai bine o jucărie sexuală din silicon. Asta deoarece se curăță mult mai ușor și mai rapid decât o jucărie erotică din latex spre exemplu. În plus, nu sunt atât de iritante. Evită pe cât posibil jucăriile erotice din cauciuc care sunt potențial cancerigene. Optează pentru un model suplu. O jucărie rigidă riscă să te rănească mai ales dacă mărimea nu este adaptată anatomiei tale.

Cum să găsești o jucărie erotică?

Atunci când vine vorba de alegerea unei jucării erotice ai la dispoziție două variante. În primul și în primul rând va trebui să alegi un sex shop, fizic sau online. Acest lucru îți va permite să eviți produsele contrafăcute, de cea mai proastă calitate. Într-o eră a digitalizării, putem cumpăra aproape orice de pe Internet. Este de ajuns să te conectezi pe un sex shop online de pe un dispozitiv și vei găsi jucăriile erotice potrivite care îți vor permite să scapi de monotonia sexuală. Internetul oferă o mare diversitate. Majoritatea sex-shop-urile au site oficial, nu doar pentru a-și spori vizibilitatea ci și pentru a-și prezenta rapid produsele. Avantajul este acela că aceste sex shop-uri rămân deschise 24 de ore din 24, ceea ce îți permite să îți alegi obiectele favorite oricând și de oriunde.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata