Ce au în comun Sonia Trifan, Navi și Ana Otvoș? Descoperă vedetele în ipostaze sexy!

Una este designer, alta cântăreață, cealaltă sportivă și toate fac performanță în domeniile lor de activitate. Ipostazele sexy in care au fost văzute tot mai des în ultimul timp pe rețelele lor de socializare ne-au atras atenția. Iar elementul care leagă hainele, muzica și sportul pare să fie dragostea fetelor pentru băile turcești, atenția sporită pe care ele o acordă frumuseții și calității pielii.

Foarte îndrăgite și urmărite de publicul larg, cele trei vedete sunt foarte atente la imaginea lor, felul în care arată și aleg să se expună fiind îndelung studiate. Si pentru că pandemia nu prea le încurajează să călătorească la hammam-urile consacrate din Turcia, ale au ales să beneficieze de ritualul ancestral de curățare și înfrumusețare la ele acasă, cu senzaționala mănușă Nude, instrumentul perfect care ajută la detoxifierea organismului, înfrumusețarea pielii și reducerea stresului, oferind o experiență unică pentru minte și corp.

Spre deosebire de alți exfolianți corporali, mănușa Nude în două variante – pentru față și pentru corp – este realizată din fibre naturale de mătase, ce ajută la îndepărtarea eficientă și delicată a celulelor moarte de pe suprafața pielii, făcând-o mai strălucitoare ca niciodată.

sonia-trifan
sonia-trifan

Sonia Trifan, fashion-designer: “Iubesc machiajul, dar între emisiuni, filmări și ședințe foto, pielea mea trebuie să respire… de aceea, seara, atunci când mă demachiez, vreau ca tenul meu să fie frumos și sănătos, așa, natural. Mănușa Nude pentru ten mi s-a potrivit de minune de la prima folosire. Este realizată exclusiv din fibre de mătase, atât de plăcute la atingere… Nu e nevoie de niciun alt produs pentru peeling, mănușa exfoliantă îndepărtează singură stratul de celule moarte și impuritățile, lăsând tenul perfect curat, revigorat și catifelat” – a scris Sonia pe contul ei de Facebook.

Ana Otvoș, finalistă sezonul 2 Exatlon Romania: “Mi-aș dori mult să ajung în Istanbul, locul unde de

fiecare dată când merg, mă relaxez negreșit la hammam-urile lor! Cum pandemia nu s-a sfârșit încă, am reușit să înlocuiesc hammam-ul cu mănușa Nude, direct acasă. Pentru că vreau ca pielea mea să arate perfect, mai ales după o zi lungă cu antrenamente grele în sală. O baie caldă și un scrub eficient și delicat fac minuni pentru piele și relaxare musculară. O folosesc deja de aproximativ o lună și sunt extrem de încântată de rezultate”.

Navi, cântăreață & songwriter, a lansat de curând provocarea: ‘Hai să facem poze sexy în cadă!’, apărând în ipostaze mai fierbinți ca niciodată. “Am vrut să vedeți ‘în acțiune’ un produs nou și fain de tot, de care m-am îndrăgostit din prima secundă – mănușa exfoliantă Nude. De ce? Căutam de mult timp o soluție pentru exfoliere și pentru a-mi menține pielea super-catifelată tot timpul. Imi doream ceva natural și eram absolut sătulă de ambalajele de plastic, sticle și cutiuțe de la scrub-uri. Voiam ceva simplu și eficient, dacă se poate cât mai eco. Și se poate. Pentru că Nude este o mănușă exfoliantă realizată 100% din mătase naturală, este inspirată din tradiția Hammam-urilor turcești și este disponibilă în două variante: pentru corp și pentru față. Nu are nevoie de niciun alt produs pentru a funcționa impecabil. Cum procedez? Îmi înmoi bine pielea și îmi faci un masaj pe tot corpul cu mănușa ca să îndepărtez stratul de celule moarte și să am parte de cea mai fină și fermă piele. Bonus, e o scuză excelentă ca să-mi ofer o baie relaxantă, cu muuuultă spumă și telefonul pe silent – fază utilă mai ales acum, când nu putem merge la Spa”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata