Ce au in comun solistii Viorel Bogateanu si Mihai Constandache? Ceasurile Norel!

In afara muzicii care ii uneste, cei doi solisti mai au si alte puncte comune, desi nu se cunosc in viata de toate zilele si anume pasiunea pentru ceasuri. Daca solistul Mihai Constandache si fostul concurent de la „Chefi la cutite” are o afinitate pentru ceasuri fine, despre interpretul Viorel Bogateanu stiti deja ca acesta este un pasionat al acestor obiecte de valoare, adevarate bijuterii care arata timpul. Si iata ca cei doi mai au ceva in comun si anume ca poarta ceasurile excluisviste Norel, venit tocmai din Olanda.

viorel-bogateanu
viorel-bogateanu

S-ar parea ca interpretul Tarafului Viorel Bogateanu a avut parte de o surpriza in direct, in timpul emisiunii ShowBiz Report de la Antena Stars, unde a primit un cadou inedit, mai ales ca a fost ziua sa de nastere acum cateva zile.

ceas norel
ceas norel

Solistul a primit un ceas special de la Albert Norel Venete, un roman plecat de ceva timp in Olanda, acolo unde si-a transformat visul in realitate. Pentru ca visul acestuia au fost ceasurile de calitate, realizate migalos cu un mecanism automatic, care sa fie rezistente la 50 de metri adancime in apa si din otelul cel mai bun, 316 L, iar cureaua este din piele de vaca, pe cadran avand multe pietricele swarovski. Mai multe detalii veti afla in curand chiar de la creatorul acestor bijuterii, caci ne-am gandit sa aflam mai multe despre el intr-un interviu exclusiv. Atat Mihai Constandache cat si Viorel Bogateanu, dar si alti clienti ai romanului nostru, au fost foarte incantati de aceste adevarate bijuterii de arta pe care le poarta cu placere si din cate stim, se gasesc in Olanda, insa pot fi comandate si de pe site-ul www.norelvnt.nl

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata