sexy randi
sexy randi
in

Ce a pierdut Randi din cauza coronavirusului si ce a facut in carantina!

randi trebuia sa plece in vacanta dar s-a anulat totul

Randi a fost creativ in carantina si a lansat o noua piesa care se numeste „Suflete in carantina” pe care o puteti asculta in continuare! „Am lansat in urma cu putin timp piesa „Suflete în carantină”, o melodie compusă și filmată de mine și montată de colega noastră, Mihaela Tolan în izolare!

randi suflete in carntina
randi suflete in carntina

Acum câteva zile am mai finalizat o piesă în colaborare și suntem tare mulțumiți de rezultat și de felul în care am lucrat de la distanță! O să vă povestesc foarte curând despre ce e vorba. De asemenea, în vară o să începem să lansăm piese noi de la Morandi și încă un proiect în derulare”, a povestit solistul exclusiv pentru Bravonet. 

 

Bravonet a aflat ca solistului i s-au anulat din cauza pandemiei multe contacte si iata ce ne-a spus: „Toate concertele au picat și vacanța am pierdut-o… ca în filme! În ziua plecării în Thailanda și apoi Bali, ambasada Thailandei a modificat o procedură legată de viza de intrare în țară și nu am mai putut să plecăm! Pe 12 martie trebuia să plecăm și, în aceeași zi, în țara noastră se aprindea focul acestei pandemii. Viața merge mai departe și uite ce noi uși se deschid atunci când accepți ceea ce ți se întâmplă…”, a povestit solistul

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

inna are videoclip filmat in casa

Inna si Global Records au filmat videoclipul ”Sober” chiar în casa artistei

julia chelaru

Amintri cu Julia Chelaru, de la Exotic si Sexxy pina acum!