Câți bani îi aduce celebritatea Lidiei Buble

Lidia Buble se numără printre cele mai bine plătite vedete de la noi din țară, după Delia, Andra și Loredana Groza.

Cu toate că pe plan personal Lidia Buble nu are o viață tocmai roz, artista are câștiguri mari în viața profesională și financiară. Când discutăm despre bani, Lidia Buble a primit ceva sume frumușele de-a lungul carierei sale. Potrivit Spynews, Lidia Buble a reușit să strângă în conturi 24.000 de euro. În anul 2017, vedeta a reușit să strângă mai mult de 62.000 de lei, iar în anul 2019, aproximativ 40.000 de euro.

Lidia Buble a oferit primul interviu după ce s-a despărțit de Răzvan Simion

Persoana care a anunțat separarea dintre cei doi a fost Răzvan, însă acum a venit și rândul cântăreței să își expună părerea cu privire la acest subiect. Chiar dacă nu a dat prea multe detalii, Lidia Buble a afirmat că nu regretă nimic din ce s-a petrecut în viața ei. De când cei doi s-au despărțit, există o mulțime de zvonuri, iar cântăreața și prezentatorul tv au fost înconjurați de paparazzi.

Cu toate acestea, tânăra blondă pare să nu fie foarte afectată de separarea de fostul ei iubit. Drept dovadă stau și primele sale declarații făcute după episodul dureros.

”Nu aș schimba absolut nimic, pentru că toate lecțiile vieții sunt menite a ne maturiza și a ne arăta pașii spre ceea ce urmează să facem. Sunt o persoană mulțumită de mine însămi, fără regrete”, a afirmat Lidia pentru avantaje.ro.

De asemenea, Lidia Buble a dorit să specifice faptul că orice persoană este responsabilă de deciziile și de destinul său. Cântăreața susține că trebuie să știi ce vrei de la viață:

”Cred în determinarea de a-ți croi un destin frumos. Vorba veche, din popor, „cum îți așterni, așa dormi’ este foarte adevărată în cazul propriului destin. Trebuie să știi ce-ți dorești de la viață, pentru a urma drumul cel drept, să fii echilibrat și corect în absolut toate deciziile și, mai mult de atât, să fii sincer față de propria persoană.”, a mai spus ea.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata