Cătălin Bordea, povestea unei copilării de neînchipuit: „El m-a urcat în autobuz, aveam 2 ani, şi a coborât”

0

Cătălin Bordea este de cele mai multe ori un personaj amuzant, haios și plin de viață. Cel puțin asta dă de înțeles atunci când este în fața publicului. Însă dramele din viața lui le-a lăsat în urmă.

Stand-Uperul renumit pentru glumele sale inspirate nu a dus o viață de lux alături de o familie unită și iubitoare, dar a acceptat ceea ce i s-a oferit.

Așadar, în cadrul unui interviu, vedeta și-a întins pe masă toate poveștile cele mai dureroase din copilărie și a povestit cum a fost abandonat de ambii părinți:

 „Mama mea avea 16 ani. Nici n-a vrut să audă de mine, și-a dorit ca mama să avorteze, dar nu s-a întâmplat asta. M-au crescut împreună până la 2 ani, când ea a fugit de-acasă.

Mama l-a găsit şi m-a lăsat pe mine la el, că poate îşi regăseşte instinctele de tată. N-a fost aşa. El m-a urcat în autobuz, repet, aveam 2 ani, şi a coborât. Norocul meu a fost că s-a urcat bunica mea la una dintre staţii şi m-a găsit. Altfel, cine ştie unde ajungeam.

La 12 ani, m-am gândit să-mi caut tatăl. Am luat certificatul de naştere la mine şi am mers la el. Pentru el nu a fost un şoc, dar a fost unul pentru soţia lui de atunci”, a declarat acesta.

Parcă mă cunoştea de-o viaţă”

“A intrat în casă de mână cu mine şi i-a spus că sunt fiul lui… iar femeia…  de parcă mă cunoştea de-o viaţă, m-a întrebat dacă îmi este foame şi mi-a făcut cei mai buni cartofi prăjiţi, pe care i-am mâncat vreodată. Dacă trebuie în viaţa asta să fac rost de un număr de telefon, de al ei trebuie să fac rost. (…) Îmi ajut familia şi acum. Nu am cum să nu fac asta… Ei sunt familia mea. Şi dacă nu erau ei şi tot ce s-a întâmplat…. Probabil eu acum eram un drogat sau vreun beţiv din sat”, a mai mărturisit Cătălin Bordea.

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: evenimente-constanta.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata