“Casa iubirii” va primi invitaţi speciali în fiecare sâmbătă: specialişti în diferite domenii şi artişti ai momentului sau chiar membri ai familiilor concurenţilor

Mai sunt doar câteva zile până când “Casa iubirii”, reality show-ul prezentat de Andreea Mantea, îşi va deschide porţile, la Kanal D. Emoţiile sunt uriaşe atât pentru concurenţi, cât şi pentru Andreea Mantea şi echipa din spatele acestui show impresionant, ce va putea fi urmărit, începând de luni, 4 aprilie, de la ora 10:00. Emisiunea va fi difuzată de luni până vineri, de la 10:00 şi de la 17:00, şi în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 17:00 şi 19:00.

Telespectatorii vor avea ocazia să îi descopere luni, de la ora 10:00, pe cei 14 concurenţi care pornesc într-o călătorie cu totul specială a căutarii sufletului pereche. Cu toţii vor trece printr-o serie de încercări de-a lungul cărora telespectatorii îi vor descoperi într-o mulţime de ipostaze. De altfel, concurenţii vor avea o zi specială dedicată “confesiunilor”, în care îşi vor putea face cunoscute poveştile de viaţă celor din faţa micilor ecrane, dar şi celor aflaţi în Casa iubirii, alături de ei.

În fiecare joi, cei 14 căutători ai dragostei îşi vor deschide sufletul şi, la rândul lor, vor asculta ce au de împărtăşit ceilalţi,  încercând să îi înţeleagă şi să îi cunoască mai bine pe aceştia.

O altă zi extrem de importantă şi de plină de suprize va fi cea de sâmbătă, când concurenţii vor avea parte de vizite în Casa iubirii.  Vor fi prezenţi în Casa invitaţi din diferite domenii, prieteni sau chiar membri ai familiilor concurenţilor.

De asemenea, vor veni în emisiune şi artişti, cântăreţi care să le ofere concurenţilor  momente de entertainment memorabile.

În Casa iubirii, le oferim concurenţilor toate condiţiile ca ei să evolueze, să învete lucruri utile, dar să se şi simtă bine şi să îsi poată da frâu liber sentimentelor. Ce le cer în mod deosebit este să fie cu inima deschisă şi să fie conştienţi că această experienţă le va deschide mintea şi sufletul. Suntem nerăbdători să începem emisiunea şi îi invităm pe telespectatori să fie alături de noi în această frumoasă călătorie, începând de luni, de la ora 10:00”, a spus Andreea Mantea.

Cel mai aşteptat reality show al momentului, “Casa iubirii”, prezentat de Andreea Mantea, va avea premiera luni, 4 aprilie, de la ora 10:00. Emisiunea, o călătorie impresionantă pentru găsirea sufletului pereche,  va putea fi urmarită în fiecare zi, de luni pana vineri, de la ora 10:00 şi de la 17:00, şi în fiecare sâmbătă şi duminică de la 17:00 şi de la 19:00.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata