Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp, despărțire inevitabilă: „Eu, personal, nu mai pot fi un om care zâmbește”

Au trecut prin despărțiri, prin împăcări, s-au iubit și îndrăgit, însă dragostea s-a spulberat. Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au decis să pună punct relației lor din nou, iar renumita artistă a făcut un anunț foarte mare dedicat urmăritorilor ei.

Carmen de la Sălciua a postat pe rețelele de socializare un mesaj din care se înțelege că aceasta și Culiță Sterp nu mai sunt un cuplu. În plus, vedeta alături de Culiță nu mai lansează piesa „întoarce-te acasă”, iar colaborarea nu se va mai petrece între cei doi, conform Cancan.

“Îmi cer scuze față de toți cei care ne-ați iubit împreună sau prin prisma melodiilor și așteptați cu sufletul la gură această melodie (n.r.: «Întoarce-te acasă», piesa pe care urma să o lanseze alături de Culiță Sterp). Nu va mai fi lansată și voi fi sinceră cu voi. Nu suntem niciunul doar un produs media! Suntem niște oameni care nu pot să joace niște roluri. Eu, personal, nu mai pot fi un om care zâmbește și cântă în fața unor oameni cu mii de cuțite în suflet. Fiecare are drumul lui acum! Fiecare are o carieră și fiecare are succesul lui!”, a afirmat îndrăgita cântăreață.

În plus, în urmă cu câteva zile, Carmen de la Sălciua a mai scris câteva lucruri ce făceau referire la despărțirea dintre cei doi.

“Nu putem apăsa un buton și să facem lucrurile să fie perfecte! Când doi oameni funcționează diferit nu trebuie judecați sau puși la zid”, a postat Carmen.

Cum a ajuns Carmen de la Sălciua vedetă

Carmen de la Sălciua a învățat la Liceul de Muzică și Arte Plastice din Alba Iulia între 2003 și 2007. A muncit foarte mult și a reușit să se afle printre cei mai buni.

„Povestea mea se aseamănă foarte mult cu poveştile acelor artişti care au pornit de la practic nimic şi au ajuns la Totul! Cam aşa a fost şi la mine.

Doar ca eu am visat atât de tare sa ajung cântăreaţa încât nimeni nu îmi putea lua visul asta… nu aveam o baza, nu aveam posibilităţi, dar aveam visul şi Credinţa! Cu eforturi mari din partea mamei mele am urmat un Liceu de Muzica, cel din Alba Iulia, unde ma străduiam şi mă luptam să fiu printre cei mai buni.

După terminarea liceului mi-am găsit o formaţie de băieţi tineri cu care am început sa cant la nunţi, la petreceri.. A durat mult pana sa îmi construiesc acest nume, e greu, lumea e plină de compromisuri, dar eu sunt mândra ca nu am făcut nici un compromis şi am aşteptat cuminte ca Dumnezeu sa se ocupe de evoluţia mea!

Asta s-a şi întâmplat, iar acum Carmen de la Salciua nu mai e o fata obişnuita, e un artist iubit de atâta lume. Minunea asta îi aparţine lui Dumnezeu şi ma bucur ca m-a ales sa port acest har al cântecului şi sa îl împărtăşesc cu toată lumea care mă iubeşte şi mă ascultă!” a declarat Carmen de la Salciua, conform stiri24.biz.

Sursa: ciao.ro

Sursa foto: cancan.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata