Carmen Chindriș, decizie radicală! Alături de Livius Lauruc, artista a lansat imnul Maramureșului

Carmen Chindriș și Livius Lauruc, motorul Tarafului Rutenilor și a hiturilor „Ziua-n care tu m-ai sărutat”, „Două perechi” sau „Suc”, au schimbat registrul muzical, doar pe moment, pentru a lansa imnul Maramuresului, o piesă cu un clip remarcabil.
Și pentru că zona maramureșeană se numară printre cele mai frumoase din România, cei doi au vrut să arate minunățiile locului unde s-au născut, copilărit și, acum, desfășoară producțiile muzicale. Maramureșul este recunoscut de la peisajele superbe ce-ți taie răsuflarea, tradițiile ce dăinuie de sute de ani până în prezent, portul popular autentic purtat și azi în zile de sărbătoare, până la muzică, talent și oameni calzi și mereu primitori. Toate aceste aspecte au fost perfect subliniate în videoclipul ce poate fi încadrat ca motor de promovare a „Maramureșului, plai frumos”.
„Mereu, când plecăm prin țară, atunci când ne întoarcem acasă suntem parcă încărcați de o energie aparte. Am simțit că suntem datori să facem această piesă și am făcut-o cu o dorință imensă în suflet, de a transmite cât putem din energia locurilor și oamenilor de aici. Să cântăm o piesă pentru Maramureș, din start, nu a avut un scop comercial acest proiect, ci a fost, pur și simplu, dorința de a lăsa în urma o amprentă, oricât de mică, unui loc atât de „mare”, iubit de Dumnezeu.”, au declarat Carmen Chindriș și Livius Lauruc.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata