Carmen Brumă le-a dat replica cârcotașilor: „Văd atât de multă lume preocupată de fundul meu. Zic să-l vedeţi mai bine ”

Carmen Brumă se numără printre cele mai iubite femei din România, și asta pentru că se poate lăuda cu o siluetă demnă de invidiat dar și cu o condiție fizică excelentă, cu toate că a adus pe lume un copil. Pasionată de nutriție și sport, Carmen este o mare fană a unui stil de viață sănătos, lucru se observă și se vede pe chipul, dar mai ales pe corpul ei.

În urmă cu puțin timp, Carmen Brumă a publicat pe contul său de Instagram mai multe fotografii care o arată în ipostaze sexy și despre care mulți au spus că ar fi vulgare.

Nu a durat mult și vedeta a și dat o replică pe măsură pentru fanii săi mult prea preocupați de felul în care alege să pozeze.

„Acum că văd atât de multă lume preocupată de fundul meu, mă duc să-l mişc puţin , dar mă întorc în forţă! PS. „Dezbaterile” provocate de postarea anterioară mă determină să vreau să-l postez din nou …şi din alt unghi”, a notat Carmen Brumă pe contul său de Instagram, în dreptul unei fotografii în care aleargă.

Nu este pentru prima oară când Carmen ia în glumă comentariile rătăcioase lăsate de către internauți.

“La cererea publicului, mi-am luat căciula cu blană ca să nu răcesc! #outfitoftheday #wintersun #carmenbrumaofficial #mountain”, a dezvăluit aceasta, în dreptul unei alte poze în care apare în ipostaze provocatoare.

“Serios????? Asta chiar e poză de piţi .Toată lumea ştie că arăţi bine, dar o asemenea poză, nu te aranjează. În rest, numai de bine”, a postat unul dintre urmăritorii săi.

 

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sura foto: playtech.ro

 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata