Care sunt cele mai bune șampoane anti-căderea părului pentru bărbați în 2021

Mulți bărbați se simt jenați și singuri atunci când vine vorba de confruntarea cu căderea părului, dar adevărul este că majoritatea bărbaților se confruntă cu un anumit nivel de cădere sau subțiere a părului. De fapt, Asociația Americană pentru Căderea Părului estimează că 85% dintre bărbații americani au o rărire cel puțin semnificativă până la 50 de ani. Dar căderea părului nu afectează doar bărbații de vârstă mijlocie – de fapt, până la vârsta de 35 de ani, două treimi dintre bărbați suferă o anumită cădere a părului.

Deci, în timp ce multe soluții de cădere a părului sunt destinate bărbaților, aceste șampoane pot fi folosite de femei sau de oricine din orice parte a spectrului de gen care dorește să combată subțierea părului sau căderea părului. În plus, chiar dacă aveți încă capul plin de păr, aceste șampoane vă pot ajuta să adăugați volum și strălucire. Acestea sunt cele mai bune șampoane anti-subțierea de cumpărat chiar acum.

1. PURA D’OR Anti-Thinning Shampoo & Conditioner Set

Cel mai bun la nivel global

Este posibil ca acest șampon anti-subțiere de la Pura D’Or să nu funcționeze pentru toată lumea, dar funcționează pentru mulți; este susținut de peste 12.000 de recenzii de cinci stele. Șamponul și balsamul sunt incluse în set și sunt fabricate în SUA cu ingrediente naturale.

2.Șampon Hims Thick Fix

Concurent

Există o mulțime de mărci care au fost considerate „Warby Parker”, dar puține abordează probleme la fel de sensibile pe care se concentrează Hims. Startupul face produse directe către consumatori care se concentrează pe căderea părului și disfuncția erectilă. După cum sugerează și numele, șamponul Thick Fix este conceput pentru a spori creșterea părului și pentru a vă ajuta să creșteți părul mai plin. Acesta are un ingredient unic, saw palmetto, care acționează ca o protecție a foliculilor pentru a ajuta la reducerea căderii părului.

3. Șampon pentru stimularea volumului Jack Black

Ingrediente naturale

Datorită concentrării mărcii pe ingrediente naturale, mirosuri plăcute și ambalaj elegant, nu există nimic clinic în ceea ce privește utilizarea produselor Jack Black. Șamponul este fabricat dintr-un amestec propriu de ingrediente concepute pentru a spori creșterea și volumul natural al părului. Ingrediente precum uleiul de arbore de ceai și lavanda oferă o ușoară calmare.

4. SACHAJUAN, Șampon pentru îngroșare

Cel mai bun răsfăț

Dacă nu ați fi acordat o atenție deosebită, ați putea confunda numele acestui produs cu un sos popular. Însă numele este de fapt un portmanteau al fondatorilor mărcii. Compania se concentrează pe simplitate, iar acest șampon îngroșător promovează volumul și netezimea. În plus, acționează chiar și ca o barieră împotriva razelor UV dăunătoare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata