Care este secretul relației de 10 ani dintre Delia și soțul ei, Răzvan

De-a lungul timpului, multe persoane s-au întrebat cum de rezistă căsnicia pe care Delia și Răzvan o au, atât de frumoasă și armonioasă.

În urmă cu puțin timp, în cadrul unui interviu, iubita artistă a hotărât să zică lucrurilor pe nume. Jurata idolatrizată de la „iUmor” a mărturisit faptul că unul dintre lucrurile care i-au făcut să reziste împreună sunt spontaneitatea și naturalețea.

„Suntem… naturali. Facem ce simțim, când simțim, spontan”, a declarat Delia.

De asemenea, cântăreața a mărturisit că nu prea există neînțelegeri în cuplu:

„Depinde, e de la caz la caz. Oricum, în general, nu ne prea certăm”

Ce a dezvăluit Delia despre perioada de izolare

„Totul a fost foarte bine, ne-am uitat la filme, am petrecut timp împreună, ne-am văzut cu Oana, sora mea, și Răzvan, cu copiii, cu  prietenii apropiați. Având în vedere că, în rest, suntem super activi și nu reușim să petrecem timp împreună, acum a fost bine și am recuperat. Nu am avut cum să ne plictisim!” , a mai mărturisit artista.

De ce nu a conceput Delia ideea de a avea un copil până la această vârstă

”Treaba cu copilul mă enervează cam la fel de mult pe cât îi deranjează imigranții pe extremiștii de la noi. Acum recunosc că nu a fost mereu aceeași temă. Acum ceva vreme era: «tu când te măriți că trece timpul și o femeie nemăritată nu e o femeie împlinită». Înainte de asta era: tu când îți faci o carieră serioasă, ce e cu muzica asta, că doar nu se câștigă cine știe ce din ea și o femeie fără o carieră serioasă nu e o femeie împlinită”, își începe Delia mărturisirea.

„Sunt prea tânără şi prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îţi dă un feeling bun, văd asta la Oana. Mă bucur de nepoţii mei şi îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult. Dacă aş putea, aş lua cu linguriţa doar partea frumoasă din viaţă şi i-aş da-o copilului meu, dar ştiu că nu se poate. Mi s-ar părea că aduc o viaţă curată într-o lume care nu e aşa. Cumva, aş crea încă o problemă Universului.”, a mai dezvăluit artista acum ceva timp într-un interviu pentru Revista Unica.

„Da, recunosc. Mă iubesc mult și încerc să fiu cât de mult prezentă în viața mea. Admit. Sunt vinovată”, a concluzionat Delia.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata