Care este dieta care o face să arate ireproșabil pe Naomi Campbell

Naomi Campbell arată foarte bine, chiar dacă a împlint 50 de ani, iar totul i se poate datora unei diete stricte pe care o ține de foarte multă vreme. Renumitul model a mai afirmat în trecut, că are o singură masă pe zi, dar acum bucătarul ei personal a mărturisit și ce mănâncă aceasta.

Sean John îi prepară masa lui Campbell de mai mult de 10 ani, iar acum a discutat despre ce mănâncă și ce nu preferă să consume supermodelul pentru a-și păstra silueta. Conform chef-ului, Naomi nu consumă lactate, pui sau gluten.

„Gătesc pentru ea de peste 10 ani. Are proprii angajați acasă, dar eu îi pregătesc o singură masă bună pe zi, care este curată și foarte sănătoasă”, a dezvăluit Sean John, citat de The Mirror.

„Ea este un ital, adică are un stil vegetarian curat. Iar atunci când călătorește, eu îi pregătesc mesele. Nu mănâncă mâncare din avion”, a mai declarat bucătarul.

În plus, se pare că Naomi Campbell este destul de pretențioasă atunci când servește masa în oraș

„Nu comandă niciodată de la restaurant. Nu găsești niciodată în meniu ce vrea ea. Spune, „Fă-mi ceva, dar ce nu se află în meniu”, așa că este întotdeauna vorba de un proces de creație. Trebuie să aibă gust. Nu poți doar să pui sare și piper în ea. Eu nu mai fac asta, dar ea știe. Trebuie să existe condimente sau ierburi”, a afirmat Sean John.

În urmă cu câteva luni, Naomi a discutat despre metoda ei intrigantă de a mânca.

„Îmi mănânc prânzul. Prânzul este cina mea, deoarece mănânc o singură dată pe zi”, a afirmat Campbell. Supermodelul a mărturisit, însă, că duminica este ziua în care trișează: „Duminica este ziua mea de răsfăț, așa că fac deserturi, prăjituri și budinci”.

În urmă cu câteva luni, la începutul pandemiei de coronavirus, Naomi a fost protagonista unui conflict major pe social media, după ce o poză cu ea îmbrăcată în combinezon alb a stârnit controverse:

„Ești echipată mai bine decât medicii din spitale”, a susținut un internaut în dreptul postării. „Ai cheltuit, probabil, sume uriașe pentru acele echipamente, bani pe care i-ai fi putut dona spitalelor. Gestul tău este extrem de egoist. Personalul spitalelor are nevoie de acele echipamente de protecție”, a mai dezvăluit un utilizator furios, în dreptul postării vedetei.

Naomi a mai fost văzută într-o asemenea ipostază, în aeroport, purtând un costum împotriva coronavirusului, la începutul lunii martie.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata