Cardi B și-a dezactivat Twitterul după ce fanii criticat-o pentru lansarea unei afaceri cu păpuși, cerând în schimb muzică nouă

Cardi B nu lasă haterii să ajungă la ea. Rapperița, în vârstă de 28 de ani, și-a dezactivat contul de Twitter vineri, după ce a primit reacții negative cu privire la lansarea noii sale păpuși. Fanii au răspuns la postările ei plângându-se că eliberează o păpușă în loc să lucreze la muzică nouă.

În ultimele șapte luni, Cardi a lansat hit-urile „Wap” și „Up”. Cardi a intrat pe Instagram Live pentru a stabili recordul tuturor activităților sale actuale. Ea a spus că, în timp ce lucrează la muzică nouă, fanii trebuie să aibă răbdare pe măsură ce se concentrează asupra altor proiecte.

„Am atât de multă presiune. Lucrez la o mulțime de chestii pentru a mulțumi oamenii”, a spus ea. „Vreau să-mi mulțumesc fanii, pentru că îmi ceri ceva de foarte mult timp pe care nu-l pot spune și o fac pentru tine.” Ea a pus o întrebare celor care au fost frustrați că între timp lucrează la alte afaceri. „Cum ar trebui să fiu bogat? Cum ar trebui să-mi construiesc valoarea netă?” ea a spus. Mai devreme în acea zi, mama lui Kulture Kiari, în vârstă de 2 ani, a anunțat că și-a proiectat propria păpușă cu marca Real Women Are.

„BARDI GANG !! Îmi lansez astăzi propria păpușă!” a titrat fotografia pe Instagram.

„Inspirată de mine. Creată de mine. Proiectată de mine. Mulțumesc @officialrealwomenare Aceasta înseamnă atât de mult.” În două videoclipuri ulterioare, Cardi și-a explicat decizia de a proiecta o păpușă, adăugând că intenționează să își extindă linia de păpuși pentru a include alți artiști și femei în roluri dominate în mod tradițional de bărbați.

„Când mi s-a prezentat această afacere cu păpuși, unul dintre motivele pentru care am decis să o fac este pentru că sunt mama unei fete”, a spus ea.

„În zilele noastre, aceste păpuși nu sunt ca Barbies. Sunt mult mai scumpe. Vin cu mult mai multă modă și sunt mult mai diverse. Vin atât de șic și trebuie să cheltuiesc constant bani pe aceste păpuși. Fiica mea vrea în permanență să îi cumpăr păpuși, are de fapt o preferință. ”

Rapperița „WAP” a spus că și-a amintit că se gândise: „De ce nu voi intra în afacerea cu păpuși?” Pentru că un lucru pe care oamenii nu-l vor opri niciodată sunt fiicele. „

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata