Campioanele-fenomen ale muzicii ușoare se pregătesc de Mamaia!

Primarul Mircea Minea de la Chiajna a reușit o performanță incredibilă, greu de egalat, dovadă că nimeni n-a mai făcut asta până acum și e greu de crezut că o va mai face în viitor. Astfel, la inaugurarea Casei de cultură ”Doamna Chiajna”, un stabiliment modern, cu dotări de clasă internațională, s-au aflat pe scenă, umăr lângă umăr, vedete uriașe ale muzicii ușoare românești! Ele au fost ovaționate în picioare de publicul recunoscător pentru tot ce au dăruit muzicii noastre în cariere ajungând chiar la șase decenii, cazul Marinei Voica. De altfel, aceasta, la 86 de ani și jumătate, s-a aflat în centrul atenției, venind de la Breaza într-o vestimentație modernă, adolescentină, ce o prindea excelent. La fel de elegante au fost și Corina Chiriac, Angela Similea sau

Angela Similea & Stela Enache
Angela Similea & Stela Enache

 

Stela Enache, în timp ce Adrian Daminescu a fost admirat pentru noul său ”look”.

Erau pregătite trofee și pentru Doina Spătaru și Mirabela Dauer, acestea n-au putut fi prezente, dar firește au primit ulterior distincțiile. Au mai fost premiați de primarul Mircea Minea, cu o statuetă înfățișând-o pe Doamna Chiajna și o superbă Diplomă de excelență, nemaivorbind de buchetele de flori, celebra campioană olimpică la judo Alina Dumitru (care locuiește chiar la Chiajna), Dida Drăgan, Ovidiu Komornyik (care a susținut un aplaudat recital), Varujan Vosganian (și-a lansat un volum de proză oferit tuturor spectatorilor la intrare) și Octavian Ursulescu, amfitrionul evenimentului, așa cum a fost de atâtea ori pentru toate vedetele pe scena festivalului de la Mamaia.

Octavian Ursulescu & Marina Voica
Octavian Ursulescu & Marina Voica

 

Mai ales că avem o veste bună: la sfârșitul lunii august se va relua celebrul festival, la 60 de ani de la prima ediție, Octavian Ursulescu urmând a reveni la microfonul de prezentare, a 14-a oară, alături de bunul său prieten Dan Negru, cu un acompaniament asigurat de orchestra dirijată de compozitorul Ionel Tudor!

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata