#CalvinKlein – atemporal & avangardist

In 1993 Calvin Klein avea sa fie numit cel mai bun designer american. Cum a reusit un brand lansat cu 53 de ani in urma sa surprinda cu fiecare campanie lansata si, mai mult decat atat, sa transforme niste item-uri banale – jeans & lenjerie – in niste piese statement din garderoba oricui, revolutionand astfel industria fashion? Ramand fidel unei abordari stilistice dar care depaseste cu mult aceste granite: crearea unor piese minimaliste, incluzive, accesibile stilistic, cu linii iconice care iti ofera libertatea sa-ti exprimi personalitatea.

In campania colectiei Primavara/Vara 2021, mesajul lui Janaya Future Khan venea ca o reafirmare a tuturor principiilor CALVIN KLEIN: „Nu trebuie sa ii facem pe oameni sa vada lumina. Trebuie doar sa fim lumina.” Pentru ca despre asta este vorba atunci cand porti Calvin Klein, ca tu sa stralucesti, ca tu sa-ti spui liber povestea si sa dai sens hainelor pe care le porti, nu invers.

Perspectiva poate inca parea „scandaloasa” pentru cei care nu rezoneaza cu viziunea Calvin Klein precum s-a intamplat si in anii ’80 din cauza campaniei cu Brooke Shields si mesajul considerat provocator: “Do you know what comes between me and my Calvins? Nothing.” Ce a deranjat? Senzualitatea.

Campaniile controversate CALVIN KLEIN au continuat. In anii ’90 brand-ul american a socat din nou prin campania cu Kate Moss si Mark Wahlberg deoarece modelul englez a pozat topless, imbratisandu-l pe actor. Ce a deranjat? Intimitatea.

Piesele CALVIN KLEIN au fost si vor fi indraznete, senzuale, iconice si te vor ajuta mereu sa-ti exprimi personalitatea. Tu decizi cum esti in #MyCalvins.

Descopera fcolectiile CALVIN KLEIN in magazinele Calvin Klein din Romania.

##

Despre SARKK SA

SARKK SA, fondata in 1998, este distribuitor exclusiv Tommy Hilfiger in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania, Macedonia de Nord si Moldova. Produsele Tommy Hilfiger sunt prezente in magazinele TOMMY HILFIGER, buticuri si o retea extinsa de magazine selectionate.

De la 1 iulie 2019, Sarkk SA a fost numita distribuitor exclusiv si partener de franciza al CALVIN KLEIN in Romania, Grecia, Cipru, Bulgaria, Albania si Macedonia de Nord.

SARKK S.A. a cautat intotdeauna echilibru si o creştere organica, condusa de valori CSR si de aceea este una dintre cele mai puternice companii din piata, dezvoltandu-se constant, captand atenţia celor mai exigenţi consumatori

Despre Calvin Klein, Inc.

CALVIN KLEIN este un brand de lifestyle cu idealuri indraznete, progresive si o estetica seducatoare, recunoscut la nivel mondial. Abordarea moderna si minimalista a design-ului, imaginile incitante si conexiunea autentica cu mediul cultural rezoneaza cu clientii brand-ului de peste 50 de ani.

Fondata in anul 1968 de catre Calvin Klein si partenerul sau de afaceri, Barry Schwartz, compania si-a construit reputatia ca lider in industria de moda americana prin liniile distincte ale brand-ului si o gama de produse licentiate. Vanzarile retail la nivel global ale produselor Calvin Klein au depasit 9 miliarde de dolari in 2019 si au fost distribuite in peste 110 de tari. Calvin Klein are peste 11.500 de asociati la nivel global.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata