Calotă și What’s UP au lansat videoclipul piesei „Rubine”

Calotă și What’s UP fac echipă pentru prima oară și lansează „Rubine”, o piesă despre dragoste, alegeri, orgolii și sentimente ascunse. Compus de către Calotă alături de Mitză, „Rubine” este un single despre iubirile de altădată, cele care rămân întipărite în minte și nu se șterg niciodată. „«Rubine» este o poveste.  «Rubine» este ceva bun ce a rămas din ceva ce a fost rău. Textul este trăit, suferit, nesuferit și iremediabil, pentru totdeauna. Nu am înfrumusețat nimic, altfel s-ar fi pierdut toată frumusețea. Curajul de a fi fragili ne face paradoxal, puternici. «Rubine» este despre străluciri, nu despre culori. Cred că Whatzy a simțit asta când a ascultat piesa și de aici dorința de a cânta refrenul. Mitză, un om pe care îl admir enorm de foarte mulți ani, a avut grijă să facă culorile din instrumente”, povestește Calotă.

„Eu rezist ca platina, dar inima se clatină” este versul ce arată că inimii nu îi poți dicta. Uneori, când dragostea își face apariția și te ia pe nepregătite, relația devine un rollercoaster și totul este imprevizibil.

„Piesa reprezintă un început, un sfârșit și un succes sufletesc. Este pentru cine a căutat un «acasă», un adăpost, un firesc uitat. Un puțin care înseamnă mult. Când ascult «Rubine» realizez că pare un sfârșit, dar am scris de fapt un început”, adaugă artistul.

„Fac muzică și asta îmi ocupă tot timpul, fac muzică în toate formele, sunt foarte mândru de această colaborare”, spune What’s UP.

Calotă a lansat de-a lungul timpului piese precum „Biscuiți”, „Beau și luna”, „Îmi obosești depresia” (feat. Bianca Sandu), „Iarna”, „Maxi Taxi”, „La tablă” și „Rătăcilă”, ce pot fi ascultate pe canalul de YouTube al artistului. În februarie, rapperul stabilit în Italia a lansat „Nou născut”, single ce se regăsește pe albumul său, „Perfect simplu 2020”.

What’s UP este unul dintre cei mai importanți artiști din România care a lansat de-a lungul timpului hituri ce au cucerit topurile muzicale și au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. Cel mai de succes single al cântărețului este „La tine“, piesă ce are peste 37 de milioane de vizualizări pe YouTube. În ultimele luni artistul a avut colaborări surpriză pentru fanii săi și a lansat hituri precum „Ce n-aș da”, alături de Jador, ce a ocupat poziția 1 în Trending, „Du-mă unde vrei”, alături de Dima Trofim, dar și un remake al piesei „A”, alături de Bogdan de la Ploiești.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata