Călătoriile în interes de serviciu ajută relațiile de cuplu (studiu)

Persoanele care călătoresc în interes de serviciu sunt mai fericite în relaţiile personale decât cele care nu pleacă niciodată în călătorii de afaceri, potrivit unui nou studiu, relatează Press Association miercuri.

Cercetările efectuate de grupul hotelier Travelodge au indicat că mulţi angajaţi consideră că este bine să facă o pauză de la sarcinile gospodăreşti sau de la îngrijirea copiilor.

Un sondaj realizat în rândul a 1.500 de adulţi a arătat că cei mai mulţi au fost de părere că timpul petrecut departe de partenerii lor i-au făcut să-şi dea seama cât de mult îi apreciază.

Totodată, numărul femeilor care călătoresc în interes de serviciu este mai mare ca oricând, a declarat Travelodge.

„Potrivit cercetărilor noastre, călătoriile au devenit o parte importantă a afacerilor moderne. În prezent, putem lucra oriunde datorită tehnologiei, motiv pentru care călătoriile de afaceri devin esenţiale în vieţile noastră legate de serviciu”, a declarat purtătoarea de cuvânt a Travelodge, Shakila Ahmed.

„În ultimele 36 de luni, am înregistrat o creştere semnificativă a clienţilor aflaţi în călătorii de afaceri care s-au cazat în cele 570 de hoteluri ale noastre. Astăzi, mai mult de jumătate din vânzările noastre sunt destinate călătoriilor de afaceri”, a mai spus ea.

Sursa – Glow Magazin.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata