Cadoul ideal pentru femeia specială din viața ta – Un an de piele fină!

Luna cadourilor este aici! Să daruiești sau să primești e mai frumos ca niciodată, mai ales după această perioadă în care întâlnirile cu familia sau prietenii nu au fost atât de dese pe cât ne-am fi dorit.

Cadourile sunt binevenite oricând, însă cele de Crăciun parcă au ceva în plus datorită magiei acestei sărbători. Oferind un cadou, fie că vorbim de persoana iubită, de mamă, de soră, de colegii de la muncă, primești garantat la schimb bucuria și recunoștința persoanei sau persoanelor respective.

Pentru că sărbătoarea Crăciunului se aproprie iar tu trebuie să pregătești din timp cadoul ideal, te ajutăm cu darul perfect pentru toate femeile.

De Sărbători, oferă frumusețe în dar: mănușa exfoliantă Nude poate ajuta orice femeie să obțină o piele fină și strălucitoare, cu minimum de efort!

O piele frumoasă, catifelată și sănătoasă este visul oricărei femei, indiferent de vârstă. De aceea Nude vine în ajutorul tău cu super-oferte pentru pachetele duble sau triple și chiar și pentru pachetul best-seller “Un an de piele fină”, astfel încât să poți oferi frumusețe tuturor femeilor din viața ta, chiar de Crăciun.

Cum funcționează Nude?

✨ Se înmoaie bine pielea, se udă mănușa pentru gomaj Nude și se face un masaj blând, dar ferm pe tot corpul, cu mănușa de corp

✨ Folosind mănușa specială pentru ten, se masează și exfoliază și fața

✨ Rezultatele sunt VIZIBILE de la prima utilizare, celulele moarte și impuritățile fiind îndepărtate

✨ Mănușa este realizată 100% din fibre naturale de mătase

✨ O mănușă poate fi folosită până la 6-8 săptămâni

✨ Exfolierea nu a fost niciodată mai simplă, mai naturală și mai plăcută!

Recomandat de către medicii dermatologi

Dr. Amalia Anghel, medic primar dermatovenerologie și doctor în științe medicale în cadrul Skinmed Clinic, unul dintre cei mai cunoscuți dermatologi din România, ne vorbește despre rutina proprie de îngrijire a pielii.

“Chiar dacă fiecare ten are nevoie de o îngrijire personalizată, având nevoi specifice, o acțiune general valabilă pentru un ten luminos și sănătos rămâne exfolierea săptămânală. Pentru exfolierea corectă și sigură a tenului folosesc săptămânal mănușa exfoliantă Nude pentru față. Din mătase naturală, îmi oferă o exfoliere prietenoasă, iar tenul capătă instant un aspect luminos. Astfel, șansele ca acesta să dezvolte coșuri sau puncte negre sunt reduse considerabil. Tot ceea ce avem nevoie pentru a ne exfolia corect și complet tenul, oriunde și oricând, este mănușa Nude în sine + apă. Important este ca la finalul exfolierii să clătim tenul și să folosim o cremă puternic hidratantă.”, precizează specialistul.

Pregătește cadoul perfect de Sărbători: https://benude.ro/collections/frontpage

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata