BYA a lansat videoclipul piesei „Pumpin’ E-Bomb”

BYA a lansat videoclipul piesei – „Pumpin’ E-Bomb” – o melodie energică cu un sound actual și un vibe ce va face ascultătorii să dea play piesei iar și iar. Artista a devenit cunoscută publicului larg acum șase ani, în urma succesul pe care l-a avut pe scena talent show-ului The Voice, în Turcia, unde BYA a întors toate cele 4 scaune in mai putin de 10 secunde, fiind apreciată în mod deosebit pentru timbrul său vocal și interpretările inedite ale unor piese ce au făcut istorie pe plan muzical.„Mesajul piesei Pumpin’ E-bomb este unul foarte pozitiv, plin de energie, în care cu toții suntem egali, unde ne distrăm laolaltă, în același fel, chiar dacă suntem diferiți. Mesajul piesei își propune să ne iubim mai mult, să ne respectăm mai mult, indiferent de vârstă, rasă, religie sau condiție socială.”, declară BYA.

Filmările videoclipului piesei „Pumpin’ E-Bomb” au avut loc într-un cadru amenajat special, în interiorul unui supermarket. Imaginile din clip surprind și redau starea de spirit a artistei, tonică și o fire extrem de energică, transpunând întocmai atmosfera aceasta în clip. Clipul poartă semnătura regizorului Isabella Szanto și a lui Bogdan Zamonea.

„Mă bucur foarte mult de colaborarea pe care am avut-o cu BYA, căci am reușit să concretizăm în imagini viziunea pe care alături de ea și de echipa mea o aveam asupra videoclipului. Tot ce s-a întâmplat pe platoul de filmare a venit natural pentru realizarea acestui videoclip. Piesa şi mesajul acesteia ne-au ajutat foarte mult. Energia și starea pe care o transmite piesa ne-au făcut să alegem cele mai bune cadre, iar asta se vede și în imagini. Atmosfera a fost una relaxată si ne-am simțit foarte bine. Videoclipul transmite și această stare”, a menționat regizorul Isabella Szanto. Single-ul „Pumpin’ E-Bomb” este lansat sub egida BYA, piesa fiind produsă de Magic Juice, iar versurile poarta semnătura lui Andi Banică. În prezent BYA lucreaza la albumul „JOY” prin care artista își propune să molipseasca fanii cu energia si bucuria ei si promite niște piese ce inspira pozitivism, distracție maximă dedicată tuturor, de la mic la mare.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata