Bucuresti FM a facut super show in cartierul de vest !

ucuresti FM,postul public de radio al Capitalei, a transformat pe 1 iunie Parcul Drumul Taberei in Capitala distractiei !
West Side Story s-a numit evenimentul organizat de Bucuresti FM impreuna cu Primaria Sectorului 6 , Go$Fun si Road Grand Tour.
Mii de bucuresteni s-au bucurat de evenimentele desfasurate in parcul si pe bulevardul Drumul Taberei.
Bulevardul a fost luat cu asalt de prichindeii care au pornit in Parada Micilor Biciclisti,editia a 8-a,un eveniment devenit traditional si organizat de GO4FUN.

eveniment pentru copii de 1 iunie bucuresti fm
eveniment pentru copii de 1 iunie bucuresti fm

Alex Ciocan, multiplul campion national de ciclism,, si-a facut incalzirea pentru Turul Frantei si a comentat West Side Kids Race ,o super competitie organizata de Road Grand Tour,desfasurata pe grupe de varsta(de la 2 la 14 ani)respectand regulamentele Federatiei Romane de Ciclism.
La amfiteatrul din parc,Bucuresti FM a facut spectacol ! Elena Zagaican, aka Zaga ,a dat tonul distractiei si i-a purtat pe cei mici intr-o calatorie plina de surprize ,cu teatru,magie,muzica si dans. Cu bagheta sa magica a adus pe scena artisti mari si mici care au vrajit audienta.
Teatrul Ion Creanga,Opera Comica pentru Copii,Minunatii lui Verdini, magicianul Bogdan Muntean, Oana ionita si Dance Planet au fost surprizele pregatite de Bucuresti FM.

eveniment bucuresti fm
eveniment bucuresti fm

Locutorii sectorului 6 au sarbatorit intr-o zi cat altii in 3 : Ziua Internationala a copilului(1 iunie), Ziua mondiala abicicletei( 3 iunie), Ziua mondiala a mediului (5 iunie)
80 de artisti mari si mici au evoluat pe scena,sute de spectatori s-au aflat in fiecare moment pe treptele amfiteatrului, peste 1200 de copii au participat la Parada Micilor Biciclisti si la West Side Kids Race. Conform jandarmeriei,4000 de oameni s-au aflat in acelasi moment la evenimentul West Side Story.Povestea merge mai departe,in cartierul de vest !Organizatorii Bucuresti FM,Go4 Fun,Road Grand Tour si Primaria Sectorului 6 isi doresc ca West Side Story sa devina un brand comunitar,manifest pentru un stil de viata sanatos,sustenabil,prietenos cu mediul

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata