Britney Spears nu se mai intoarce la muzica. Vestea i-a socat pe fanii artistei

Britney Spears pune capat speculatiilor si anunta ca nu se mai intoarce niciodata la muzica. Celebra artista a luat aceasta decizie desi se vehicula de ceva vreme ca ar pregati piese noi. Se pare ca in realitate lucrurile stau cu totul diferit.

Britney Spears renunta la muzica si ramane ghostwriter pentru alti artisti

Artista americana, in varsta de 42 de ani, a decis sa renunte la muzica. Ea a vrut sa clarifice oficial acest lucru dupa ce existau zvonuri despre revenirea sa pe scena.

„As vrea sa stabilim un lucru – majoritatea stirilor sunt gunoi. Tot vorbesc despre cum apelez la diferiți oameni pentru un album nou. Nu ma voi intoarce vreodata la muzica.”, afirma Britney Spears, potrivit ew.com.

Britney a anuntat ca va continua sa scrie in continuare, insa pentru alti artisti. Ea a facut referire si la cartea recent lansata unde a oferit mai multe detalii despre viata sa.

„Când scriu, scriu pentru că-mi place sau scriu pentru alții. Pentru cei care mi-ați citit cartea, sunt foarte multe informații pe care nu le știți despre mine. Am scris peste 20 de cântece pentru alți oameni, în ultimii doi ani. Sunt ghostwriter și, sincer, mă bucur de asta”, a mai spus artista.

Cum a evoluat cariera artistei de-a lungul timpului

Născută pe 2 decembrie 1981 în McComb, Mississippi, Spears a devenit cunoscută în întreaga lume în anii 1990 și 2000 ca o cântăreață pop, dansatoare și actriță. Aici sunt câteva aspecte importante ale carierei sale artistice:

Debutul în industria muzicală

Britney Spears și-a început cariera muzicală încă de la o vârstă fragedă. La vârsta de 8 ani, a fost aleasă în distribuția spectacolului televizat „The Mickey Mouse Club”. Mai târziu, în 1998, a lansat albumul său de debut, „Baby One More Time”, care a devenit un succes imens și a stabilit-o drept o figură importantă în muzica pop.

Albumul „Oops!… I Did It Again”:

Albumul ei din 2000, „Oops!… I Did It Again”, a continuat succesul său și a stabilit-o ca o prezență influentă în muzica pop. Acest album conține hit-uri precum „Oops!… I Did It Again” și „Lucky”.

Evoluția stilistică și artistică:

Britney Spears a trecut printr-o serie de evoluții stilistice și artistice de-a lungul carierei sale. De la imaginea ei de „prințesă pop” în anii 1990 la transformarea într-o artistă mai provocatoare în anii 2000, Spears și-a schimbat imaginea pentru a reflecta schimbările din viața ei personală și din industria muzicală.

Probleme personale și conservatorship:

În 2007 și 2008, Spears a fost implicată într-o serie de evenimente publice dramatice, inclusiv un divorț și probleme de sănătate mentală. Aceste evenimente au dus la stabilirea unei conservatorships care a avut un impact semnificativ asupra vieții și carierei sale.

Revenirea în industrie:

Britney Spears a revenit pe scenă și în industrie cu succes în anii următori, lansând albume precum „Femme Fatale” în 2011 și „Britney Jean” în 2013.

Mișcarea #FreeBritney:

În ultimii ani, mișcarea #FreeBritney a câștigat popularitate, având în vedere controversele legate de conservatorship-ul în care artista se află. Fanii și susținătorii ei militează pentru ridicarea acestei forme legale de control asupra vieții ei.

Foto:kissfm.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata