Boldan a lansat piesa si videoclipul „Anosmic”

Dan Boldea (Boldan) tocmai a lansat o piesa noua. „Anosmic” este o melodie care ne vorbește despre o iubire neîmplinită. Oare cum e să iubești pe cineva și să nu te iubească înapoi? Oare cum te simți atunci când tot ce îți rămâne sunt proiecțiile și așteptările tale?

O persoană anosmică este o persoană care nu simte mirosul, exact ca și o persoană care iubește și nu este iubită – simte iubirea dar nu simte profunzimea, aromă, mirosul ei. Practic ești privat de ceea ce înseamnă iubire adevărată.

Am scris această melodie într-o zi ploioasă, inspirat de experiențele mele din anii trecuți și de sunetul ploii. Am luat un pix în mână și am scris, a venit totul natural, în două minute am avut piesa scrisă. Cred că a fost cel mai sincer proces artisti pe care l-am experimentat vreodată.

Am lucrat ulteror la melodie cu doi amici apropiați care m-au ajutat să dau viața și nuanțe acestei melodii dar și cu regizorul premiat de TIFF România, Andra Salaoru, care m-a ajutat să dau viață imaginilor din capul meu care au devenit ulterior videoclipul oficial al piesei.

Este prima dată când am filmat ud, afară, pe frig, într-o pădure. Tot ce îmi aduc aminte de la filmări este apa rece care curgea pe pielea mea și tremuratul necontrolat. După ce am ajuns acasa am stat in pat o zi, cu medicamente.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata