Bogdan Ioan, fost câștigător Vocea României, lansează o nouă piesă: Trezește-mă!

Bogdan Ioan, cunoscut publicului odată cu participarea la concursul de talente Vocea României și câștigătorul ediției din 2018, vine cu o presă fresh: „Trezește-mă”.

Artistul a cucerit publicul instant cu vocea sa incredibilă, iar prima sa apariție în concurs, cover-ul piesei „Earth Song” de la Michael Jackson, a cumulat peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube până în prezent. Prestația sa a intrat în topul global The Voice Top 10 Acts, iar tânărul i-a impresionat pe cei patru jurați, Smiley, Andra, Irina Rimes și Tudor Chirilă cu momentul său. Artistul a lansat de atunci o serie de piese precum „Friday Mood”, „If I” sau „Tu”, iar acum vine cu un nou single, „Trezește-mă”, cu care este hotărât să cucerească inimile ascultătorilor.

„Sunt foarte entuziasmat în legătură cu această piesă, în primul rând pentru că mă reprezintă ca direcție muzicală și în același timp, datorită modului în care a fost creată. Totul a decurs natural și a venit de la sine. Mesajul piesei vorbește despre faptul că noi am început să uităm de dragoste, de iubire și ne îndepărtăm de lucrurile frumoase, iar Trezește-mă rupe acest blocaj și dă drumul iubirii. Știu că am lipsit o perioadă de timp din peisajul muzical, iar multe persoane din comunitatea mea online probabil s-au întrebat ce se întâmplă cu mine, dacă mai fac sau nu muzică. Nu am încetat să fac muzică, ba mai mult, am învățat multe lucruri care țin de industria muzicală, am făcut muzică nouă și am revenit cu forțe proaspete. „Trezește-mă” este prima dintr-o mulțime de piese care urmează a fi lansate și vor veni una după alta. Trăiesc pentru muzică și abia aștept să văd reacțiile ascultătorilor la noua piesă!” a declarat artistul.

Piesa „Trezește-mă” este compusă de Rozsdas Marius, cunoscut în industrie și sub numele de Magic Juice. Acest compozitor misterios a produs hituri precum „Te pup, pa pa!”, colaborând de-a lungul timpului cu artiști cunoscuți de la noi precum Lora, Dj Sava, Liviu Teodorescu, Nane și mulți alții. Versurile piesei au fost scrise de Andrei Iulian Banica, cunoscut pentrut hiturile „Visele” și „Iubirea mea” by Irina Rimes.

Artist complex, Bogdan Ioan cucerește publicul de fiecare dată cu aparițiile sale pline de energie și a pregătit o serie de piese fresh, care urmează a fi lansate pe parcursul anului următor, pe canalul său de YouTube.

Bogdan Ioan Online:

Instagram: https://www.instagram.com/bogdan_ioan_official/

Facebook: https://www.facebook.com/bogdanioanofficial

TIK TOK: https://www.tiktok.com/@bogdan.ioan.official.ro

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata