„Blinding Lights” de la Weeknd devine prima piesă care petrece un an întreg în Top 10 în Billboard

The Weeknd a spulberat un alt disc cu piesa sa „Blinding Lights”. Luni, piesa a devenit prima care a petrecut un an întreg în Top 10 al Billboard Hot 100, potrivit Variety.

Realizarea se ridică după ultima melodie pentru a deține recordul pentru cea mai lungă perioadă de timp în Top 10, care a fost „Circles” a lui Post Malone cu 39 de săptămâni.

„Blinding Lights” deține, de asemenea, recordul pentru cel mai mult timp petrecut în Top 5 la 43 de săptămâni, a raportat Variety. În ciuda mega succesului piesei, artistul nu a fost nominalizat în mod surprinzător la niciun Grammy anul acesta.

Pentru povestea de acoperire Billboard din ianuarie alături de colaboratorii săi XO, cântărețul, în vârstă de 30 de ani, a început să rămână fără nici o nominalizare după lansarea albumului său After Hours în martie.

„Un atac”, a spus el descriind curajul. „Am făcut totul bine, cred. Nu sunt o persoană trufașă. Nu sunt arogant. Oamenii mi-au spus că voi fi nominalizat”, a adăugat el. „Lumea mi-a spus că,„ Acesta este, acesta este anul tău ”. Eram cu toții foarte confuzi „.

Acum, privind înapoi, cei trei Grammy ai săi – în 2017 pentru Starboy și în 2015 pentru „Earned It” și Beauty Behind the Madness – „nu înseamnă nimic pentru mine”. „Uite, personal nu-mi mai pasă”, a spus el.

„Am trei premii Grammy, ceea ce nu înseamnă nimic pentru mine acum, evident. Nu este ca și cum„ O, vreau premiul Grammy! ” Doar că s-a întâmplat acest lucru și sunt împăcat atâta timp cât nu se va mai întâmpla niciodată „.

„O să fiu oricum prezent pentru a ține discursuri”, a adăugat el. „Uitați de spectacolele de premii”.

Deși s-ar putea să nu aibă nevoie de o statuetă de aur anul acesta, cântărețul a atins o altă etapă în carieră anul acesta ca act de afiș principal pentru spectacolul de pauză al Super Bowl din 2021. El a cheltuit peste 7 milioane de dolari pentru a perfecționa spectacolul „cinematografic”, care a inclus construirea unei scene în tribunele stadionului Raymond James.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata