Billie Eilish spune că îi este „greu să se uite” la noul ei documentar: „Atunci eram super enervantă”

Povestea vieții lui Billie Eilish se îndreaptă spre micul ecran în doar câteva zile – chiar dacă uneori este greu de urmărit! Marți seară, Eilish a apărut în emisiunea târzie a lui Stephen Colbert pentru a vorbi despre filmarea documentarului ei Apple TV + Billie Eilish: The World’s a Little Blurry.

În timp ce filmul nu arată „totul” despre viața ei din acea vreme, ea spune că este o „bucată” bună din ultimii trei ani.

„Vedeți o bucată din viața mea în acel moment”, a spus Eilish, în vârstă de 19 ani, înainte de a explica că lumea va urmări documentarul artistului în copilărie și va crede că știe „totul” despre artist.

„Nu se întâmplă tot. Există o tonă de lucruri care nu se află acolo. Sunt cam eu.”

„Și este un fel de prostie imensă pentru că atunci eram super enervantă”, a adăugat ea.

„Este dur. Mi-e greu să mă uit.” Eilish a spus că i-au trebuit cinci ore pentru a viziona prima secțiune a documentarului – care durează trei ore – pentru că a tot continuat să o oprească. În timp ce procesul de înregistrare a fost „cam invaziv” uneori, ea a spus că este mulțumită de modul în care s-a dovedit totul.

„Ca ființe umane, avem tendința să ne simțim destul de irelevanți tot timpul. Și, deși a fost foarte invaziv și foarte mult la un moment dat, și uneori mi-am spus:

„Trebuie să mergi mai departe ”, a fost distractiv să ai oameni care sunt literalmente acolo doar pentru a te urmări trăindu-ți viața, pentru că nu există așa ceva „, a spus Eilish.

„Este un mod ciudat de a trăi, dar a fost și distractiv și au fost foarte respectuoși”, a adăugat ea. De asemenea, Eilish i-a spus lui Colbert despre a deveni artist „accesibil” fanilor ei și că, atunci când era mai tânără, era ușor de făcut, dar pe măsură ce a devenit mai faimoasă, „a devenit foarte greu”.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata