Bibi a implinit 18 ani si a avut parte de o super petrecere de majorat!

Indragita solista pe care o stiti si din serialul „Profu” de la Pro TV, a avut parte de o mare surpriza de ziua ei, duminica, atunci cand a implinit 18 ani, devennd majora. Bibi – Bianca Mihaela Lixandru i-a avut alaturi pe cei dragi, tort cu etaj, baloane, cadouri si tot tacamul.

bibi - bianca lixandru petrecere
bibi – bianca lixandru petrecere

Solista si actrita a publicat un mesaj pe retelele de socializare pe care il puteti citi si aici. „Wooow, câte mesaje superbe am primit azi! #18   Nu am reușit să răspund la toate, însă vă garantez că au fost citite și îmi doresc ca tot ce mi-ați transmis să vi se întoarcă înzecit! Prin această postare vreau să vă mulțumesc din suflet tuturor pentru urările și gândurile minunate!
Azi a fost o zi cu adevărat specială pentru mine! M-am simțit extrem de iubită și fericită. M-am simțit ca o prințesă și le mulțumesc tuturor oamenilor frumosi care au fost alături de mine”.

bibi - bianca lixandru
bibi – bianca lixandru

Apoi, mama actritei si cantaretei, Rodica Lixandru, a publicat si ea un mesaj fiind fericita de ce s-a intamplat mai ales ca fiica ei a facut 18 ani si a devenit majora.  „Azi ai împlinit 18 ani, eşti în sfârşit majoră, ceea ce de altfel aşteptai de mult timp. Am trecut împreună prin etapele esenţiale ale creşterii tale şi temerile mele de „început de carieră” în profesia de părinți,mami si tati, s-au schimbat în speranţe. Speranţele mele sunt legate de sufletul tău frumos, luminos şi bun. Am să-ţi amintesc mereu singurul sfat, pe care şi eu l-am aplicat în viaţa mea şi a funcţionat, de la care pleacă toate cele câte îţi voi spune aici.
“Să fii bună pentru ca să poti să fii fericită!” Eşti puternică, curajoasă, generoasă şi demnă de respect. Să nu uiţi asta!
Îţi mulţumesc că m-ai ales pe mine să îţi fiu mamă! Zbor frumos şi lin, cu cer senin şi soare pe drumul vieţii ! Eşti pregătită să-ţi desfaci larg aripile şi să pleci în călătoria ta prin această lume. Fără teamă, zboară ! Te iubesc, copil vesel şi frumos! Va iubesc copilasii mei frumosi Bianca Mihaela Lixandru si Antonio Pican”, a scris mama lui Bibi. 

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata