Bianca Popa: „Cei de pe instagram au observat ca seman cu Kylie Jenner”

Astazi, la sosie de vedeta, o avem pe Bianca Izabela Popa, careia i s-a spus ca seamna cu Kylie Jenner, o frumusete vedeta de peste hotare. Cum ni s-a atras atentia asupra asemanarii dintre cele doua, am zis sa o supunem unui tir de intrbari pe tanara sexy.

Bravonet: Cum te numesti, de unde esti, cati ani ai si cu ce te ocupi in viata de toate zilele.

Bianca Popa: Bună ma numesc Bianca Izabella Popa, locuiesc in Cluj Napoca am varsta de 26 de ani si muncesc ca Manager.

Cine ti-a spus ca semeni cu o vedeta si de ce crezi acest lucru. Te ajuta acest lucru in viata de zi cu zi?Oamenii de pe mediul online mai exact instagram au facut aceasta asemănare probabil din cauza aspectului fizic, au rămas plăcut surpinsi sa vadă ca sunt româncă.

bianca popa la plaja
bianca popa la plaja

Te folosesti de asemanarea aceasta?

Intr-un fel ma ajută acest lucru de cand am aparut si pe tiktok a fost totul boom am crescut si repede si pe Instagram si am primit multe oferte. Oarecum mă folosesc deoarece da bine la public..

Cat de des folosesti retelelel de socializare si unde esti mai activa?

De când nu mai sunt într-o relatie folosesc foarte des rețelele de socializare cel mai mult stau pe Instagram si tiktok.

popa bianca
popa bianca

Ce pasiuni ai? Ce iti face placere sa faci in timpul liber?

Pasiunile mele sunt dansul, sportul, „cantatul”. In timpul liber imi place sa fac foarte mult sport sa ies la film cu prieteni, la o cabană, un grătar imi place ca totul sa fie asa mai lite!

Unde si cu cine ai stat in izolare?

In izolare am stat cu mama mea deoarece am vrut sa fiu lângă ea.

kylie jenner
kylie jenner

Ce planuri ai pentru perioda urmatoare?

După această nebunie imi doresc sa- mi deschid propria afacere mai exact un salon și să ma folosesc de oportunitățile câștigate.

Ai prieten? Primesti multe mesaje de la admiratori?

Iubit nu mai am Am iesit dintr-o relație mai bine de 6 luni de zile, Sunt singura!.
Daa primesc foarte multe mesaje de la admiratorii si bărbați cat si femei, foarte multe femei sunt curioasă de alimentația mea, felul în care am ajuns la rezultate pe care le am în momentul de față, si desigur incerc sa ajut pe cât posibil.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata