Bianca Drăgușanu, adevărul despre operațiile estetice pe care și le-a făcut până acum: „Eu investesc în imaginea mea”

0

Bianca Drăgușanu este o femeie ce se poate mândri cu o siluetă suplă, cum puține au, dar pe care a obținut-o în urma multor ore de sport și efort fizic, dar și multor operații estetice despre care abia acum și-a făcut curaj să vorbească.

Fiind invitată în cadrul unei emisiuni TV, Bianca Drăgușanu a discutat despre operațiile estetice pe care și le-a făcut până în acest moment pentru a înlătura orice complex din viața ei.

„Când tu simţi că ai un complex şi crezi că chestia asta poate remedia ceva la atitudinea ta sau la starea ta, fă-o! Pe mine m-au schimbat în totalitate aceste schimbări, iar eu am investit mereu în ceea ce mi-a adus bani. Adică eu investesc în imaginea mea şi în mine pentru că eu produc banii. Eu vând imaginea mea”, a declarat Bianca Drăguşanu.

În plus, vedeta a declarat că prima operație de mărire a sânilor a avut loc atunci când avea 23 de ani.

„După ce am născut au început să apară în corpul meu diferite modificări”, a mărturisit Bianca Drăguşanu, secondată de medicul ei estetician.

„La unul din sâni a făcut o discretă inflamaţie progresivă. Se întîmplă, e o reacţie de corp străin, care poate apărea la orice vârstă şi la orice vârstă a implantului. Sarcina a fost un factor declanşator”, a mărturisit dr. Călin Doboş, potrivit Perfecte.ro.

În plus, vedeta tv a răspuns la cea mai frecventă întrebare și anume dacă și-a înlăturat vreo coastă pentru a avea o talie atât de subțire:

„Nu mi-am scos coaste, dar la un moment dat din dorinţa asta de a… pentru că se exagerează foarte mult, i-am zis doctorului meu: Haide, domne’, să facem! Şi mi-a zis: Doamne fereşte, eşti nebună? Pentru ce, că n-ai nevoie?”, a mărturisit Bianca Drăguşanu.

Sursa: clickpentrufemei.ro

Sursa foto: playtech.ro

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata