Betting Exchange explicat

Lumea pariurilor online este foarte surprinzătoare și mai ales ofertantă, iar de aceea probabil că o iubesc atât de multe persoane. Adesea, în oferta unei case de pariuri online găsim nu numai pariuri sportive, ci și jocuri virtuale, loterii, jocuri de cazino dar și alte opțiuni interesante.

De exemplu, daca ai citit vreodată o recenzie Betfair, ai aflat probabil deja că o caracteristica prin care se remarca aceasta agenție de pariuri este opțiunea de betting exchange. Prin urmare, te întrebi ce presupune aceasta opțiune, care sunt avantajele, cum funcționează și mai ales de ce să o încerci.

Răspunsurile le vei găsi în acest articol. Asta deoarece ne propunem să explicam pentru fiecare parior în parte opțiunea de betting exchange, așa că daca vrei să afli mai multe despre ea, ai ajuns la locul potrivit. Iată ce ar trebui să știi:

Ce este Betting Exchange

Bettingul Exchange a fost promovat la noi de către casa de pariuri Betfair, așa cum ai aflat deja probabil citind o recenzie Betfair, și poate fi considerata o piață de pariuri sau, mai bine spus, un schimb de pariuri.

Altfel spus, operațiunea de betting exchange implica o vânzare a unui pariu. În acest caz, casa de pariuri la care joci are rolul de intermediar, motiv pentru care vă exista un comision ce vă ajunge la aceasta.

De ce să încerci piață de Betting Exchange

Exista multe avantaje ce ar trebui să te convingă și pe tine să încerci piață de Betting Exchange. Printre cele mai importante, putem enumera:

  • Poți alege să cumperi cote avantajoase, care să iți ofere câștiguri excelente
  • Exista opțiunea de a profita de anumite plasate în mod greșit, ceea ce înseamnă că vei plati un preț accesibil pe o cota care iți poate aduce un profit generos
  • Nu exista limite, iar atât timp cât stăpânești cât mai bine conceptul de Betting Exchange, cu atât vor creste șansele de a transforma opțiunea aceasta într-o oportunitate grozava

Iar avantajele pot continua la nesfârșit. Le vei descoperi și tu încercând aceasta opțiune.

Pro și Contra la Betting Exchange

Daca ai accesat macar o data piață de Betting Exchange, ai observat probabil că exista doua opțiuni principale, anume Pro și Controla.

Ce reprezintă Pro și Contra, oare? Ei bine, opțiunea PRO este afișată pe un fundal albastru, iar daca o vei folosi, atunci vei miza că pariul afișat vă ieși câștigător. De exemplu, daca vei paria PRO pe Rezultat final Barcelona, atunci înseamnă că pariezi că Barcelona învinge partida.

Interesant la acest tip de pariu este faptul că poți solicita o cota mai mare, însă aceasta are nevoie de o aprobare, ce vine doar daca un alt parior accepta cota pe care ai ales să o propui.

Poți alege să accepți cota propusa inițial, folosind opțiunea de plasare pariu respectiv confirmare pariu, sau poți cere o cota mai mare și să aștepți acceptarea să.

În ceea ce privește opțiunea Contra, aceasta este afișată de regula pe un fundal roșu deschis sau chiar roz, la anumite case de pariuri. Altfel spus, daca luam pariul oferit exemplu mai sus, anume Rezultat final Barcelona, opțiunea Contra presupune că Barcelona să nu obțină victoria.

Exista și opțiunea de risc, care presupune introducerea sumei pe care vrei să o câștigi, iar mai apoi platforma de betting exchange iți vă arata miza pe care trebuie să o joci astfel încât să obții suma introdusa la Risc. De asemenea, căsuță de risc mai reprezintă și riscul pariului, anume suma de bani pe care o vei pierde atât timp cât pariul nu vă fi câștigător.

Acestea sunt cele mai importante informații pe care ar trebui să le cunoști numaidecât despre Betting Exchange, și speram că au fost de cât mai mare ajutor și pentru tine. Daca Betting Exchange-ul reprezintă o noutate pentru tine, atunci vei stăpâni mai bine termenii și principiile de funcționare doar după ce vei acumula experiență.

Drept urmare, trebuie să fii răbdător, calculat și mai ales deschis în fata noutăților, întocmai pentru a putea pricepe în cele mai mici detalii noile funcții și opțiuni.

Folosește-te de informațiile noastre, pariază responsabil și cu siguranță vei privi piața de pariuri ca fiind o oportunitate de a obține profit într-un mod puțin diferit, spre deosebire de pariurile sportive clasice.

Citește și
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata